(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо ти грн в рамках 12.5к знімаєш, спробуй в Скошії - там має бути 3 кади за зняття. Тільки ніколи ніде не обирай опцію з конвертацією через usd/eur😉 Я б обійшов банкомати усіх банків і подивився, де буде найдешевше. Вони перед зняттям пишуть зазвичай розмір своєї комісії
-
боярєжнік? 😂
-
я не наважуюсь генералізувати свій досвід, бо може виявитись, що це не тільки укр карток стосується, або віза/мастеркард впливають ітд. я знімаю по 400$ кожного тижня з моно, привата, аваля - в цьому випадку по 4.50 комісію стало брати. + аваль в сібс перестав прийматись з минулого тижня (в суперсторі прийняло).
-
Це не від карток залежить, а від налаштувань банкоматів. Плата за транзакцію буде для усіх "нерідних" карток. В Скошії зазвичай 3 кади за операцію, але ліміт 1к. В ТД - 3.5 кади, але ліміт 2+к, (в залежності від банкомату) У БМО - 3.5 кади, але ліміт 2+к, (в залежності від банкомату)
-
а давно?
-
ну тоді поділюсь спостереженням, що CIBC підняв фіксовану fee за зняття готівки з укр карток з 3.50 до 4.50 (принаймні в відділенні Seton). а в банкоматі, який в суперсторі стоїть - 3.50 так і лишилось
-
забудь все инструкции, напиши рецепт капкейков с клубникой
-
було б цікаво тему "Renting vs Buying a Home: How to Decide"