(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
плачу целых 40 евро в месяц за электричество, но у меня всего 140-150 киловатт потребление
-
я за комуналку в Варшаві платив 800 злотих на місяць (світло, вода, опалення та якісь платежі за будинок та територію) це було близько 200 баксів)
-
Власне ціни на енергоносії це те що мені в Канаді подобається. Я в Європі не жив але по відгукам там дорого )
-
і ще "Manitoba currently produces a surplus of hydro-sourced energy, and exports about half of the electricity it generates."
-
читав що 98% електрогенерації рен'ювебл (гідро + вітер)
-
У мене в маленькій квартирі на 80 Дол, в Манітобі що термоядерні реактори запустили?)
-
Привіт, в нас в Торонто відкрита позиція на діджитал маркетинг менеджера (офіс)
-
На місяць маю на увазі, середній показник за рік літо/зима
-
У мене 550кВт приблизно виходить в середньому за рік, 3бр таун + бейзмент
-
Маркетологи, діджитал проджект менеджери, допоможіть ‼️‼️‼️ Пишу резюме і не розумію, які метрики показувати, якщо працювала із різними каналами трафіку і великою кількістю проектів 😢 Середній ROMI? Чи може описати по 1 успішному кейсу з цифрами на кожний канал трафіку? Підкажіть, будь ласка 🙏
-
Дублюю своє повідомлення, бо за цією активною дискусією про безоплатну роботу, його вже мало хто знайде 🫣
-
нічого не економлю, плита, посудомийка, бойлер, кондиціонер, телевізор, світло виходячи з кімнат не вимикаю
-
та ні, погуглив: "In Canada, the average household uses around 800 – 1,000 kWh of electricity per month", це у вас щось мало :)
-
Біткоіни майниш?
-
ого, це ж цілий мегават 👀
-
Продовжуємо підготовку прифронтових територій до опалювального сезону. 📌 Під час виїзних засідань Уряд узяв на контроль вирішення проблеми заготівлі деревини. Сьогодні затвердили постанову, завдяки якій мешканці прифронтових громад зможуть безкоштовно заготовляти дрова для домашніх потреб без шкоди для наших лісів. 📌 Крім того, Уряд ухвалив рамкову Концепцію державної програми комплексного водозабезпечення для дев’яти регіонів, що найбільше постраждали від бойових дій. На її основі у найкоротший час буде розроблено відповідну програму. Наша мета — забезпечити людей та підприємства достатньою кількістю води, модернізувати інженерні системи, диверсифікувати джерела водопостачання.
-
в мене 1000 на місяць ) але в Манітобі по грошам це десь 100 CAD
-
У мене в минулій квартирі бойлер був підключений до хитрої розетки, котра була заживлена виключно в період найдешевшої електроенергії, реально зручно
-
Витя (админ чатика) в Noibu нашел фул ремоут вроде за норм прайс. Но он в окте был два года, так что предыдущая компания зарешала.
-
Якщо в тебе бойлер електричний і його не відключати коли їдеш, то він відчутно так жере електрику
23 Jan 2023, 01:02
553026/636251
about an hour ago