(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Плюс Канади. На відміну від сніданків у Франції, наприклад
-
У мене на будинок виходить 230квт в місяць, як у тебе 500?😱 Причому два компа і кондиціонер постійно включені. Подивись ще on-mid-off peak вартість електрики у вас в місті. Я стараюсь готувати на електроплиті/прати/сушити в офф пік, тобто після 7 вечора або в вихідні
-
А то хвилюють старих зубрів на ніч глядячи, безоплатно працювати, пффф. Так і той, сказ можна отримати :)
-
вміння презентувати важливе
-
Але хоча б щось :) не безоплатно. Але якщо з навчанням то ок, це годна справа :)
-
Просто далі по треду я писала що стажування і чисто попитати відгук про волонтерство Попитала ;) Але дякую, треба одразу формулювати цілком
-
в трейдингу більше, в сша більше, і т.д.
-
Насправді, скільки б тут вилку не скинули, то знайшлися б ті, хто сказали мало
-
Отож бо :)
-
і тут в рубрику навчання теж
-
вам треба може переформулювати ваше перше повідомлення, що це стажка і скинути в пару чатів канадських айті
-
Там умови для роботавців є, типо для стартапів та невеликих (якщо не помиляюсь)
-
Оу, цікаво
-
Це грант від Канади, класна програма
-
В мене таких лежало на 4к баксів :) потім викинув кудись той клаптик паперу :)))
-
++, на старій роботі теж були інтерни і їм теж платили, при чому 50/50 компанія і гавернмент
-
Правда хз, що з ними робити
-
може, опціонів відсиплять 😁
-
До речі, дуже смачні сніданки( але порція така, що вистачить до вечора). Торонто maps.app.goo.gl/ey2tmTkFTh97DXQD7?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
звичайна unpaid стажка.
23 Jan 2023, 01:02
553095/642651
about an hour ago