(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вам треба може переформулювати ваше перше повідомлення, що це стажка і скинути в пару чатів канадських айті
-
Там умови для роботавців є, типо для стартапів та невеликих (якщо не помиляюсь)
-
Оу, цікаво
-
Це грант від Канади, класна програма
-
В мене таких лежало на 4к баксів :) потім викинув кудись той клаптик паперу :)))
-
++, на старій роботі теж були інтерни і їм теж платили, при чому 50/50 компанія і гавернмент
-
Правда хз, що з ними робити
-
може, опціонів відсиплять 😁
-
До речі, дуже смачні сніданки( але порція така, що вистачить до вечора). Торонто maps.app.goo.gl/ey2tmTkFTh97DXQD7?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
звичайна unpaid стажка.
-
Та в Канаді ціла купа програм, які надають таку типу інтернатуру за для запису у резюме. І людям воно допомагає. І люди не проти хоча б кудись приткнути себе. А ви захейтили людину. Дивина та й годі
-
аж самому стало цікаво (
-
В цьому і проблема. Ні у першому ні у наступних повідомленнях нема нічого про те що це вакансія для новачків, чи стажування, чи ще щось. Нічого! Ти маєш прийти з досвідом, працювати, і, мать його, це технічно рабство :( а потім стартапчик вистрелить, а тобі такі - ну ок, дяк дяк, приємно було працювати разом, і гг :)))
-
кожна робота це навчання. в тому числі і запропонована
-
законно 🙂
-
Мені це не актуально, але я можу зрозуміти, що для людей, які хотіли б спробувати себе в цій сфері - наприклад, суміщаючи з іншою роботою, то можливість цікава
-
В мене що в Україні було 500-700кВт, що тут.
-
Мен, якщо ти згоден незаконно безоплатно працювати - це твій вибір, ну камон :))
-
чи можеш рефнути до себе в компанію на стажування?
-
ну ти наймаєш?
23 Jan 2023, 01:02
553105/642422
5 minutes ago