(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
+1. А ще є така штука как "матч" коли у тебе і англ не дуже топ, але по резюме (не підгоняв під ваку) та по розмові те що шукали. Тому що тут вони мають вибір та можуть перебирати
-
Хто тобі таке сказав що не вийже формошльопить? Формошльопать за милу душу, а що поза компетенцією то stackoverflow або ai якщо смузі любиш. Все одно апрувлять pr-и :)
-
Ну я особисто не намагаюсь нагрітися на новоприбулих, то як мінімум сама така Я відверто пишу що може бути win-win Для компанії топ українські фахівці (можливо з годом буде можливість найняти у штат), а new Canadians, як то кажуть, строчка у резюме, яку усі місцеві так прагнуть побачити
-
Дуже гарне запитання! Плюс у карму, щиро Бо за законом легальне волонтерство мають право пропонувати тільки non-profit / charity організації Тому СЕО просила мене порісерчити чи є відгук від українців і якщо так, вони відкриють non-profit і воно буде повʼязано з основною компанією (як вона пояснила)
-
Насправді, ідея прикольна. Памʼятаю мені колись писали куратори з університету, що хотіли б спартнеритися з нашою компанією, щоб взяти якийсь проект за безкоштовно і зробити лабою університету. Відповідно для студентів типу досвід/імідж і т.д. І вони таке роблять активно з різними компаніями.
-
Самарі таке) Взагалі я почала з того що питала чи готов хтось хто страждає з пошуком роботи у Канаді зайти у канадській стартап як волонтер для канадського досвіду у резюме / LinkedIn / рекомендацій Та потім розказала що взагалі шукаємо студентів інтернів на co-op