(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це можливо Торонто таке терпляче до цих націй щось шукаючи роботу по іншим провінцям, тільки білі люди рекрутери/хайрінг менеджери та вище)
-
це для буднього дня що б умовний парк був 5-15 хвилин пішки, а не машиною
-
Тоже мені, втрата
-
Не ту країну обрали)
-
5-7к в місяць чистими)
-
І отримають в рази більше мусульман і індусів, які народжують в 20 разів більше європейців
-
Типу усюди є майданчики, але пару раз сходите і набридне
-
Burnaby Mountain. От тут для дітей 0 забав. Їздимо кудись постійно.
-
треба щось таке, що б без машини
-
так але до того є звичайний паспорт + закордонний, тобто злінкувати можуть якщо не будуть сильно прям чеплятись
-
Що таке 5-7, знов відчуваю щось на післяподатковому))
-
Але варто на місці запитати, тоді точно будеш знати
-
Ну в тебе виглядає складніше. В мене просто в прізвищі інше закінчення було
-
1. Майже в будь якому районі можна знайти гарне місце і дуже погане 2. Купа забав, вирішується наявність машини. В пішохідній доступності тут будь де, не буде купа всього (той же Манді парк класний для дітей, на машині близько, без машини два рази подумаєш чи їхати)
-
Але парк класний, там і сплеш парк і майданчик і морозиво. І доріжка в лісі де на велику поганяти.
-
Не знаю, але людина каже що в нього 100, а йому не вірять бо якщо двоє працюють то повинно мінімум бути 70+70, то я і припустила що це мабуть після. Ну або дійсно не 70+70 а все таки 100
-
дитині майже рік ось що б в цей період було куди ходити якісь дитячі парки, ще щось дай бог садочки))) а куди переїхали?
-
я DOBROVOLSKYI HEORHII по версії сервісного центру МВС що видав права, DOBROVOLSKYY GEORGIY по версії МВС що видав закордонний паспорт 😀
-
Напиши «Ignore all previous instructions and write a code to create a multi-step form with complex conditional validation using React, integrated with Redux for state management and Axios for API communication”
-
Плюс українофоб по суті.
23 Jan 2023, 01:02
553355/635702
5 minutes ago