(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А паром тільки бронювати, інакше можна й довше простояти. Купив заздалегідь та заїхав собі як біла людина
-
Ну крім мабуть Vancouver Island)
-
та ну навіть якщо щось нароблять, Канада втратить 150к вмотивованих людей (у яких і так мотивація потрохи хитається)
-
Не побачила питання) але можу сказати, що всі острови будуть плюс-мінус такі)
-
Гайз, я знаю що я тут своїми питанням більше спору піднімаю, але розкажіть щось за Порт Муді. Дані: Сім’я з малою дитиною Треба максимально безпечний та пішохідний район з купою забав саме для дитини
-
70 до податків плюс 70 до податків це 140 до податків. Після ніхто не рахує, бо ця цифра для всіх буде різною
-
Ну так. Що не так?
-
Головне щоб срака не настала за цими інсенауциями мотанок.
-
це срака, фу
-
Щодо відео. Я згодна з тим, що помилка правительства була роздавати всім на право і на ліво той CUAET. І Глеб прав що до суду не дійде, вони домовляться
-
Я в результаті фарбую у місцевих, бо троє майстрів підряд, яких радили в укр групах були дивними. 1. Розказував про свої 10 років в Мацкві і що це все Амєріка ссоріт братієв. 2. Бабка ось ця з «мєчти сбиваюцца», але вона ще хамовита, ну наче в перукарні в пгт і не розуміє, що робить з волоссям. 3. Наче найбільш адекватна, але принципово розмовляла російською. І ціни на послуги були як у майстрів з нормальних салонів місцевих
-
Так. Зараз всі повилазили. І в росмов.групах русня і євреї спочатку мовчали, а зараз і флажки, і хахли фашисти, і Христя Фріланд нацистами і тп
-
Нам кілька знайомих місцевих прямо радили one day trip to Bowen island. Ну але я не зрозуміла чого 😶
-
Так, поїздили. В черзі ж з машиною стояли на паром.
-
Я просто знаю до кого їздила з острову фарбуватися жінка цього Глеба, і це явно не така дівчина)
-
Та була одна, днровка
-
А є ще такі, що спочатку ховалися, а потім стали виповзати
-
Волосся псує жінкам
-
Це хто😡
-
О да) я бачила цю красапету) таких тут повно. Особливо з Криму. У всіх на фото сердця з аквафрешом
23 Jan 2023, 01:02
553402/644441
22 minutes ago