(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я хочу щоб мала з дітьми іншими спілкувалась а то виросте такий же інтроверт як я)
-
У нас з дітей ніхто не хотів до садочку… такі були домашні що капець
-
В офісі, хоча обіцяють 3 офісу, а так хотілось подалі переїхати
-
1 день в офісі чи 1 вдома?
-
Ми так експериментували з кондиціонером, не значні розбіжності, нема смислу задихатись)
-
Тут до податків зазвичай пишуть, причому тут після🤷🏼♀️
-
Про Bowen Island мені тут ніхто не підказав, то ж я сама перевірила. Якщо кому цікаво, там нема шо робити 😅 Гарненько але нудно. Ото покататись на паромі (краще своїм ходом, без машини). Погуляти на острові на пʼятачку біля причалу та і все) В вихідний день черга на паром зайняла 2 години. Це жесть:(
-
ноут, телек, монітор :\ я ж кажу, намагався навіть економити на сушилці пралці і посудомийці заради експерименту - видимого результату не було. став користуватись постійно - начебто і не вплинуло. з постійно (щоденно) працюючого - плита і холодильник + бойлер
-
конечно
-
Зараз взагалі майнять біток чи це щось з минулого десятиліття?)
-
Чи сусід
-
Хтось в бейсменті майнить біток?)
-
у мене в середньому 15квт в день (за 5 місяців записів). це ж триндець, щось не так
-
Він вище написав теперішні витрати і що чекає -1500, якщо прийдеться платити повну суму за садок. То виглядає, що то таки 100 до податків
-
так, я хз чи тут є газові. Ну принаймні коли шукав будинок/квартиру то не було
-
кухонна плита електрична?
-
Якщо по 70 то це рівно 100 після податків
-
Це за березень і тут тариф за газ здається був більший, можна було на фіксований менший менший переключитися, але я завтикав
-
До речі у мене схожа ситуація але у мене гібрид 1 день а дружина на ремоут на укр компанію. Важкувато, думаємо за садок але поки так
-
Якісь рукожопи тут
23 Jan 2023, 01:02
553440/634449
35 minutes ago