(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Клікбейт клікбейтом, я про сам позов, хотілося б шоб уряд роздивився його і розказав афганцям шо українці тут вджобують а не сидять на дотаціях. Можливо таке?)
-
(досвід в Альберті) - я отримував довідку про стаж водіння в консульстві. це було ще до введення заборони на консульські послуги для чоловіків. чекав десь 1.5 місяці, але отримав. Далі мій досвід в альберті мабуть відрізняється від інших провінцій, тому не описую
-
Запитання до тих, хто вже живе в Канаді тривалий час, планує стати канадцем або вже є канадцем. Нещодавно з друзями за чашкою чаю обговорювали цікаву тему, яка, як виявилось, об’єднує не лише наші родини. Ситуація: Онтаріо, Торонто, у кожної родини є діти віком від 0.5 до 3 років, майже всі діти ходять до дитячих садків, і приблизна вартість садка 600-700 $ при тому, що Канада виплачує дитячі допомоги по 500-600 $ на дитину. Доход сім'ї в рік приблизно 90-100 тисяч. Оренда житла виходить до 2600 $. Щомісячні витрати в сумі 6500-7500 $ (якщо порахувати, то залишається або 500 $, або йдуть в мінус 500 $). Через те, що Канада не врахувала індексацію та інші фактори, дитячі садки (як мінімум два, куди ходять діти) планують відмовитися від програми 10 $ за день, і вартість садка тепер буде 1900-2000 $ на місяць (до слова, зарплата моєї дружини 1500-1900 $ на місяць), і як нам сказала директор, багато родин готові платити ці суми. Фактично, в моєму випадку, якщо ми залишимось у садку, то щомісячно будемо йти в мінус мінімум на 1500 $. Тепер питання: 1. Де і ким працюють ці люди, що вони готові стільки платити? 2. У всіх них є власні будинки? (Не впевнений) 3. Що робити і як виживати людям у моїй ситуації (до слова, якщо дружина залишиться вдома з дитиною, то у нас буде 4600 $ доходу, при тому що наші рахунки складають 3400 $, і як показав досвід, вижити на залишок навіть з фудбанком нереально в Торонто)? 4. Ким потрібно працювати і як взагалі можна планувати щось, якщо не видно покращення ситуації? Дякую.
-
топовий комент під відео все пояснює. я згоден. у нас не особливі права і статус, а набагато гірший, ніж у багатьох аборигенів 3го світу
-
привіт, а хтось вже отримував справки від нашого консульства про досвід керування транспортом? toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5466-dovidka-pro-dosvid-keruvannya-transportnimi-zasobami той папірець який потрібен разом з нашими правами щоб одразу на g full можна було без очікування скласти
-
шо думаєте?
-
youtu.be/l5NRICIifZY?si=87O30PYzJA8fflZK
-
Привіт! Carfax - Вимагають 2 дні працювати з офісу у Лондоні, Онтаріо. Ось перелік і необхідний досвід та скіли, якщо вам цікаво можу розказати детальніше і зробити референс. 🟢 iOS Mobile Developer Bachelors degree in Computer Science or equivalent IT field 2-3 years proven experience developing mobile applications for the iOS platform, with emphasis on the Swift language Solid understanding of MVC / MVVM paradigms and Cocoa Touch design patterns Experience with iOS frameworks such as UIKit, MapKit, Core Data, XCTest, and others (SwiftUI is added advantage). Understanding of Apple’s design principles and iOS Human Interface guidelines Experience integrating with 3rd-party services such as RESTful APIs and SalesForce Familiarity with UX design workflows and tools such as Invision 🟢 Android Developer 4 + years of hands-on experience coding in Kotlin 2 + years of recent hands on experience with Coroutines. Deep expertise in MVVM architectural pattern Familiarity with Dagger 2, Coroutines, Retrofit 2 and Room Experience working and collaborating with remote teams Knowledge of coding best practices for security and performance To love to learn! To get the greatest solutions we need to continually explore what’s new and be willing to dive in and learn. Experience with Android Studio