(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.facebook.com/share/p/VbQXBjdEQdViPtD5/?mibextid=K35XfP
-
Нащо тобі та квартира, ще і в дедмонті
-
А ручка лебедки хоть не в кузове? А то помнится в Outlander XL тоже под кузовом запаска, и тоже лебедка. Только ручка в багажнике почти по середине вставляется. И в итоге один фиг надо все из багажника достать.
-
Дякую всім за поради, провели чудові 2 дні і Ванкувері) Змогли вмістити 1 день Олімпік вілледж Гренвіль айленд Потім до Канада плейс і звідти по всьому узбережжю до Стенлі парку, потім по берегу навколо нього І на вечір закат сонця на Spanish beach 2 день Поїхали на Sea to sky, походили там по хайках Capilano park (як на мене переоцінений) І вздовж English bay прогулялись
-
Але рент то змінити можна. А з моргіджем все гірше
-
У мене за 2 роки життя в кондо сусіди суттєво змінилися. Спочатку канабіс був (з'їхав), тепер каррі
-
Ну я от не дихаю нічим таким, хз взагалі хто мої сусіди 😅
-
Аби не дихати канабісом в квартирі та каррі я готова лопатой грести
-
За будинком треба догляд. Сніг чистити і т п
-
Супер прайс. Будинок теж буде нижче за прайсом
-
Ну і за квартиру таке ярмо вішати теж не хочеться. Станешь платити моргідж, а через рік будешь жити в Мумбаї. Будинок якось краще
-
200+ www.realtor.ca/real-estate/27220564/2303-10152-104-st-nw-edmonton-downtownedmo
-
Ну сервіс канадський то не сервіс взагалі. Не новина. А дешеві це скільки?
-
А так більшість того що мене бісить тут, наприклад всрата доставка продуктів, все те саме всюди
-
Так, мені тільки клімат - головна відмінність. А так і в Едмонтоні хороші дешеві квартири
-
Так, не встигла дописати
-
Окрім Квебеку
-
В Квебеку відрізняється
-
Навіть назви вулиць однакові
-
На моє бачення всі міста Канади мають однаковий облік плюс-мінус. Всі ті ж самі будинки і висотки, ті ж самі будівлі школ, садків і лікарень. Навіть ці сн-башти в багатьох містах ті ж самі. Єдина різниця це у складі населення вбачається. Але зараз воно зрівняється теж всюди
23 Jan 2023, 01:02
553815/635304
2 minutes ago