(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну, где то так и происходит в обычных авто с запаской под полом багажника 😃
-
Можливо ви так, а я просто скинув відосік з Техасу, який на ютубі виліз в рекомендованих
-
Не знаю, не була, це ж як спальний район
-
Він виїхав, оскаржив і все ок зараз, має ПР. Але нерви попортили
-
І без права на оскарження?
-
Та і жити краще вже в тому будиночку ніж в трейлері
-
Багажник під підлогою кузова який відкривається в середину це найбільш безглузда річ. От давай уявимо сценарій його використання. Типу ти туди кладеш щось щоб мати вільне місце в салоні і кузові. Наприклад буксировочний трос чи компресор. Значить коли ти їдеш і тобі треба це вільне місце то ти щось кладеш в кузов. І от тобі треба компресор і ти починаєш все вигрібати з машини щоб до нього добратися. Повір я знаю це лайно. У мене був досвід коли ми їздили в пікапі і всі наші речі були з собою. І в мене був зроблений спальник в кузові з дуже схожими нішами які відкривалися вгору і це був треш звідти щось діставати. Ми клали туди тільки те що нам ніколи не треба було дістати
-
Мого друга перевіз ФААНГ. Найняли йому імміграційного юриста. А той юрист так напутав дати подорожей/проживань в анкеті, шо його звинуватили в брехні в анкеті і рефюзнули аплікацію.
-
Я не знаю навіщо комусь пікап в який нічого не покладеш. Це дійсно смішно і безглуздо
-
Ми ж про заробіток, чи нє?
-
Ну взагалі то тут нічому дивуватися. Це їх ринок і вони там давно і знають як краще робити такі машини.
-
Мова ж не про аренду
-
Так але я б не орендував трейлер якщо за цю ціну можна будиночок, це ж відпустка має бути гарно а не трейлер
-
За нього хоч проперті такс не треба платити 🤷♂
-
Трейлер не фенсі
-
Дійсно, краще вже мотор хоум за цю ціну взяти чи трейлер
-
Я бачив трейлери більші за цей будиночок 😊
-
Ну там же наче маленькі відстані якщо є авто? І що цікавого, наприклад, в Оквілі?
-
Там же нічого цікавого нема, один парк тільки
-
300-400 Дол/доба
23 Jan 2023, 01:02
553849/639295
13 minutes ago