(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знову ці квоти на білих чоловіків 😐😠
-
У команді Гарріс визначили кандидатів у віцепрезиденти – ЗМІ За словами джерел у кампанії Гарріс, до короткого списку претендентів на віцепрезидентську номінацію входять сенатор від Аризони Марк Келлі, губернатор Пенсильванії Джош Шапіро та губернатор Міннесоти Тім Волц. Їх об’єднує те, що це – білі політики-чоловіки з центристськими поглядами, які можуть допомогти Гарріс залучити виборців, що вагаються, а також донорів, мають яскравий політичний стиль і публічно критикували Трампа, ідеться в матеріалі Bloomberg 🔻підписатися
-
Треба їх в Україну запросити. Платити їм зп $4к і можна ще громадянство зразу давати після річного контракту
-
Туареги пропонують віддати нам полонених вагнерівців. Це гарна пропозиція, можемо взамін навчити їх працювати із дронами та дати їм FPV.
-
#нампишуть 3 хлопці побили 1, деталі встановлюються поліцією. Все це відбулося на Хрещатику. Хлопець лежить майже без свідомості, хлопці які це все влаштували, дуже швидко покинули місце злочину. Також було знайдено пістолет, чий і для чого був використаний встановлює поліція PS друзі, якщо побачили якусь подію – надсилайте нам в бот, опублікуємо - @novosti_kieva_bot ㅤ Надіслати новину @novosti_kieva_bot 👉ПІДПИСАТИСЯ
-
Коли будете брати в прокат машину, наприклад Enterprise, Hertz та інше - машина з місцевою страховкою. Можу порадити попитати за full coverage, типу якщо десь пошкрябаєте автівку або щось ще, воно буде покриватись а з вас нічого не знімуть. Це 5-20 баксів коштує
-
Батьки моїх знайомих продали нерухомість тут, купили в Мексиці і поїхали на пенсію туди. Кажуть, що Канада їм не по кишені :)
-
5000 це не складно в бей ареа, якщо роботодавець матчить 50% по 401к
-
youtu.be/68-CP98MulA?si=PKPri8dDH6Te3Qpf
-
11% це S&P500
-
www.calculator.net/investment-calculator.html?ctype=endamount&ctargetamountv=1%2C000%2C000&cstartingprinciplev=150%2C000&cyearsv=15&cinterestratev=11&ccompound=annually&ccontributeamountv=5%2C000&cadditionat1=beginning&ciadditionat1=monthly&printit=0&x=Calculate#calresult
-
інші знайомі купили хату в домінікані + ще одну зараз виплачують в пітсбургу. теж карʼєра 20+ років.
-
Таке питання, ми збираємось із БС прилитіти в Торонто і там взяти в прокат машину. Що із страховкою? Буде діяти ICBC страховка? Треба брати місцеву? Якщо брати, то як краще? Чи є прокатчики що зразу надають страховку з машиною, по норм ціні? Дякую
-
правда звісно до цього була карʼєра 20+ років
-
я якось летів в сша з пенсіонерами, які поверталися з європи і живуть в LA, то вони казали що після виходу на пенсію все що роблять це подорожують кожні пару місяців по всьому світу і живуть на інвестиції з 401к
-
чи сша і 401к
-
США -> домінікана
-
В кожній країні своя система соц.забезпечення. На мій погляд Німеччина найкраща в цьому
-
А де є?
-
З чого ви взяли що я всього жаху не знаю? Як раз це я в першу чергу і вивчила. Перспективи вийти на пенсію тут нема.
23 Jan 2023, 01:02
553995/644528
38 minutes ago