(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
#нампишуть 3 хлопці побили 1, деталі встановлюються поліцією. Все це відбулося на Хрещатику. Хлопець лежить майже без свідомості, хлопці які це все влаштували, дуже швидко покинули місце злочину. Також було знайдено пістолет, чий і для чого був використаний встановлює поліція PS друзі, якщо побачили якусь подію – надсилайте нам в бот, опублікуємо - @novosti_kieva_bot ㅤ Надіслати новину @novosti_kieva_bot 👉ПІДПИСАТИСЯ
-
Коли будете брати в прокат машину, наприклад Enterprise, Hertz та інше - машина з місцевою страховкою. Можу порадити попитати за full coverage, типу якщо десь пошкрябаєте автівку або щось ще, воно буде покриватись а з вас нічого не знімуть. Це 5-20 баксів коштує
-
www.calculator.net/investment-calculator.html?ctype=endamount&ctargetamountv=1%2C000%2C000&cstartingprinciplev=150%2C000&cyearsv=15&cinterestratev=11&ccompound=annually&ccontributeamountv=5%2C000&cadditionat1=beginning&ciadditionat1=monthly&printit=0&x=Calculate#calresult
-
-
Катастрофа ще не сталась?
-
Я, доречі, задумався - а звідки взагалі таке питання? Я так розумію, що коли ти говориш про проблеми - це еквівалент хейту в ваших очах? Як на мене говорити про проблеми - яєце якраз абсолютно потрібна штука, оскільки це є першим кроком для їх вирішення. А от тупо закривати очі на проблеми - це відверта дурість. Мені дуже подобаєтсья Канада, просто дуже чітко видно як поточна влада цю країну веде до катастрофи і дуже хочеться щоб ця влада змінилась (що вже, по суті, безвідворотньо... хіба що Трюдо спробує вибори зфальсифікувати, але тут це навряд чи проканає).