(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якийсь дуже дивний параметр для порівняння. Нагадує тих хто говорить що Україна топ бо можна права в дії показувати
-
Там вже якісь чорножопі зґвалтували австралітянку, пограбували аргентинських футболістів і ще якусь команду
-
У Парижі тим часом розпочалося відкриття олімпіади. В місті пройшла антиізраїльська акція. Безхатьки вийшли на вулиці і лягли на землю, розкидавши сміття, в протест того, що напередодні Олімпіади їх вигнали з міста. В самому ж Парижі помітили чимало щурів.
-
Виключно з правильним кунгом теж, and of course it was a silverado
-
Україна не третій світ
-
У ніч між 2 і 3 днем😂
-
Не читайте "пропаганду" консервативної партії, почитайте графіки офіційної статистики з цін на житло, інфляції, злочинності, та ще й можете почитати прогнози міжнародних організації щодо Канадської економіки. Люди реально вірять, що на дайверсіті і карбон такс можна виїхати з того лайна що робить Трюдо.
-
О тааак. Пікап це такий божественний витвір, який було створено одразу після світла та землі, на третій день
-
Думав але не переїхав. Я не думаю що там принципово краще буде особисто для мене. Все ще вважаю що в штатах більші зп, більше можливостей в айті і нижча вартість оренди. У всьому іншому мене Канада влаштовує, нормальну роботу треба знайти що тут що там