(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але якщо вони в тебе зачиняються, то прийми тот факт, що зовнішня ручка - це зона відчуження і вона завжди брудна, а ручка зі сторони ванної кімнати завжди чиста
-
Вони завжди відчинені, коли там нікого нема
-
У тебе є двері в ванну кімнату? Такі, з ручкою
-
Ну в Україні після війни буде теж не супер, а з батьками що робити? В сша, наприклад, їх важкувато буде забрати. В Канаді є свої плюси )
-
Основна претензія до такого спрею - це те що він «вбиває імунітет», що можна розшифрувати як знищення як шкідних бактерій на руках, так і корисних. Плюс сухість шкіри, алергія, резистентні бактерії в подарунок
-
А який сенс в антибактеріальному спреї при вході в квартиру? У вас там десь ще повинна бути ванна кімната з раковиною, де можна просто руки помити, що є більш ефективним способом позбутися бруду і бактерій
-
І до речі, мені здається більше проблема в самих канадцях, які вже 3 раз голосують і вибирають те ж саме, а потім дивуються краху економіки
-
згадав цей відос
-
Ну крім пікапів звісно🫢
-
А чого ти в Канаду вирішив поїхати а не в штати одразу? Всім зрозуміло ще з 1850 року що в штатах краще
-
Так прикол в тому що я віджив в Канаді 3 роки, а чувачок з Іспанії тиждень 🙃
-
Та ні, можна і з середини базуючись на існуючому work/visitor/etc record. Буду для дитини подаватись саме так. www.mcgill.ca/internationalstudents/immigration-documents/renewing-documents/renewing-temporary-resident-visa-trv
-
Уже було в іншому топіку. Цікаво що відос цей постять люди які не в Канаді. В інших погоду стадія заперечення.
-
Топ країна казали вони! youtu.be/iI4lf5Xxzwc?si=NojN1x63Ypt4gSpB
-
Я на етапі прийняття того, що, як написали вище "сусід США - вони порішають"😄
-
І що робити якщо вже в Канаді, а віза куает закінчується. Всередині Канади її ж не продовжують?
-
Заперечення, гнів, компроміс, депресія і прийняття. А ви на якому етапі?
-
Привіт всім. Підкажіть, а як можна перевірити чи підтягнувся результат медекзаму до ворк перміту?
-
Кстати вот и скутеры
-
Прикордонники затримали чоловіка, який намагався переплисти в Румунію на підводному скутері — затриманий рухався під водою та періодично підіймався на поверхню, щоб дихати
23 Jan 2023, 01:02
554314/637393
2 minutes ago