(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Канадці мабуть не розуміють нащо ми місцевих собак знімаємо на вулиці
-
Або Buntzen lake
-
Відео моє, порт муді 😄
-
окей, не знав що там є і канадський еквівалент, але все одно воно недоступне як кеш в будь-який момент
-
1. CASH etf в USD, не существует способа совсем без комиссий обойтись чтобы за CAD купить USD стоки/етф 2. проценты на обычный счет это сильно мобильнее и ликвиднее, 24/7 доступно, а не только в торговое время на бирже
-
New Opportunity: Edmonton Unlimited is hiring Community Engagement Manager. Learn more and apply here: edmontonunlimited.com/jobs/community-engagement-manager/
-
🟥Друзі! Сім'ї українців потрібна допомога. 🔺Далі інформація від волонтера "Всім привіт! Люди з Джаспера зараз роз'їхалися по різних містах. І у мене є одна сім'я з чотирьох осіб, двоє дорослих і двоє дітей, яка зараз знаходиться в Калгарі, вони живуть в притулку і не мають буквально нічого. Я маю 120 кг одягу і шукаю інші повсякденні речі, які будуть їм корисні. Все, що ви можете пожертвувати, допоможе! Мати - розмір M / розмір взуття 7-7,5 US. Чоловік - розмір L / розмір взуття 9 US Донька - 5 років. Зріст 110 см. Син - 9 років. Зріст 134 см. Поїдуть в Калгарі в неділю вдень. У цьому притулку є й інші сім'ї, яким потрібна допомога. Тому все, що ви принесете, буде корисним. Дуже дякуємо!" Ви можете зв'язатися з Олександром через телеграм @zahrebelnyi_and_co
-
А номер який
-
Еще видела, как ПМ набирал с расшаренным скрином, кто будет на проекте, и сократил аналистов до anal… уже на третьем то ли бизнес, то ли дата аналисте, которых он в столбик набивал, он понял, что смотрится не очень, и тут мышка у него затормозила и мы еще секунд 30 молча наблюдали, как он вернулся на 2 строчки выше и борется с бизнес аналом и систем аналом