(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Vfv, voo, voog, і щось для диверсифікації
-
Якщо подивитися на рівень злочинності, то Альберта Ред Дір мабуть буде більше небезпеки чим Ванкувер, бо всі ці статистичні дослідження працюють типу «випадок до кількості людей» Тому все відносно
-
Це ж мова йде про ризик саме для лікарів, а не про те що вони рандомно людей вбивають на вулицях?)
-
Через медичну систему. Там занадто часто в цих провінціях ставлять експерименти над програмами. Зокрема дозвіл на наркотики це ж типу експеримент з точки зору влади. Я дуже негативно до такого ставлюсь. Бо розумію що завдяки легалізації наркотичних засобів, по факту йде знищення здорового населення. І якщо задуматись то це дуже страшно. Я не хочу вночі йти на зміну, і не знати чи повернусь додому вранці. Там не безпечно на мою думку. Але скільки людей, стільки і думок
-
Вибачте, сім'ю саме через вартість житла? Чи там настільки гірше медицина?
-
Я би не хотіла там працювати чи створювати сімʼю, бо розумію що інколи «ця гра, не вартує цих свічок»))))
-
Подзвонив а тебе послали? ))
-
там дівчина сама видалила, думаю. ніхто не банив
-
Так, в плані медицини
-
Ну якщо в плані інфраструктури то круто, а в плані медицини, то печально, занадто сильно великий рівень наркозалежності.
-
Кайфова річ! Тільки що бачив як вона працює 😍
-
Ну блін, давайте банити без видалення повідомлень, бо так нецікаво потім(
-
А як в Ванкувері з цим на вашу думку?
-
Таки да, но розвиток там відстає дуже сильно
-
При тому що Оттава це ж не травка буравка...
-
Так з усіма країнами, в місті розвиток, а поза межами міста жабки, лісочок, травка-буравка) Я раніше думала що Оттава капець яка розвинена, а оказалось що всі ресурси пішли на Торонто 😅
-
Звучить гарно. Ще б життя було поза Онтаріо, було б краще
-
приїзжаєш інколи
-
ех, ти став туристом в країні, де маєш паспорт?)
-
Так а що має сенс нині купувати? VFV? Crowdstrike? Щось інше?
23 Jan 2023, 01:02
554661/635889
about a minute ago