(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вони ж теж люди (с) На них ютуб може повпливати (с)
-
мені здається що на канадському маркеті живі тільки financial стоки, все інше якось слабо зростає в порівнянні з юс
-
Та краще б ютуб просто відрізав їм коменти
-
Давно пора, хай самі собі взагалі все відріжуть і виють потім на голі стіни
-
О, в рашці нарешті ютубчик почали офіційно різати👍 Минулого тижня розповідали, що воно само 😁
-
Тепер вже бачу, що це просто реклама
-
Я вперше бачу в такому форматі🤷♂ Спочатку думав, що знову азіати везуть кеш скупати нерухомість
-
звичайнісінький
-
От наприклад в цього лікаря внизу є дисциплінарний комітет і за що його зняли можна почитати doctors.cpso.on.ca/DoctorDetails/Fady---Rizk-Masoud-Ghaly/0303618-105628
-
www.cpso.on.ca/ тут можна перевірити його ліцензію і чи не був він знятий з ліцензії по якійсь причині.
-
А в крипту хтось залiтав в 2024?
-
Мабуть це воно :-(
-
Як вам такий хитрий скам? Вилізла "новина" на фб www.devspacing247.com
-
www.ratemds.com/amp/best-doctors/on/mississauga?specialty=
-
о, а підкажіть хто-небудь будь ласка де можна відгуки на лікарів читати в Онтаріо
-
Згідна) Все вирішує сімейний лікар, і чим він досвідченіший, тим більше плюшок. Бо він може і правильно визначити проблему і направити до кого потрібно. Я знаю що чимало обирає лікаря в Toronto Polyclinic, там наші лікарі, з нашими підходами до лікування. Але ця лікарня прекрасно підходить лише для тих хто не знає англійську і не має можливості піти до інших. І наприклад для людей старшого віку вона комфортна, бо пацієнти можуть розповідати на своїй мові симптоми. Але в усьому іншому аспекті, там багато недоліків, і черги, і відношення до людей, і навіть призначення ідентичні безглузді присутні😅 Єдине но, з яким воюють усі українці, вам ніхто навіть в поліклініці не припише ящик антибіотиків «по поводу і без») І це нормально)
-
а взагалі ідея для хвиль труби і звук зробити крута
-
я думав туди автоматом всі виконавчі впровадження попадають
-
Обіцяють додати, а ось чи з'явиться та коли - час покаже.
-
моментально нагадало оцю кімнату в q3a youtu.be/AwZWBuy2cSM?t=37
23 Jan 2023, 01:02
554809/638419
10 minutes ago