(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
За умови, що там обмежень немає Але там де вони є, завжди є ті, хто порушує швидкісний режим
-
По моєму нещодавньому досвіду в Баварії - 160-170 в лівій смузі норм, але якщо немає нікого попереду, то все одно всі перелаштовуються в праву смугу
-
Я їздив у Німеччині, Чехії, Румунії, Словакії, Угорщині, і їздив дохера. Більш менш порушують у Румунії, але то таке, не дуже нагло (окрім Бухареста, там таксисти пздц крєйзі мазафаки), і більш менш на дорозі все ок. У Німеччині ні разу я не бачив щоб порушували. Навпаки, якщо знак 30 - то всі як вкопані, 30 і ні ні більше. Бо штрафи піздец, і ще права відбирають. У Чехії теж все ок, дуже рідко бачив щоб хтось херню творив. У зрівнянні з тим як їздять в Одесі і Києві - я кайфував від їзди по Європі.
-
А штрафы были?
-
Я оце інколи читаю і от просто дивуюся це ви люди в очі так довбитеся що не бачите яке життя довкола? Мені інколи здається що в українців комплекс меншовартості від якого ви думаєте що всюди рожеві поні які сруть веселковими какахами. У Європі точно так само порушують, так менше, так в цілому закон працює, але там точно таке ж лайно як і у нас. У Іспанії як заїжджати зі сторони Франції в Барселону фури через перевал три ряди під гору займають хоча там знак не можна обганяти фурами. А на виході на спуск валять на всі гроші бо для них це можливість зекономити на пальному. Взагалі в горах я таке часто бачив. У Франції я поїхав по навіку щоб уникати платних доріг. І на маршруті в кожному селі стояли знаки що фурам не можна а в деяких навіть блоками як у нас на блокпостах перегородили дорогу і всеодно фури валять через ці села так що там уже канави викатані. У Швеції є магістральна траса з півночі на південь взодж затоки де всього три смуги. Типу одна назустріч і дві попутні і так міняється ділянками. Дак от коли там дві попутні смуги народ валить на всі гроші що б обігнати, про спідліміт ніхто не чув. Раз якийсь дід мене на колимазі так вирізав що довелося пропусти і за наступний раз обігнати. У Італії взагалі мені здається найбільш динамічно катаютсья зі всієї Європи. Їх манера їзди нагадала Україну. А в Римі взагалі хаос як у нас в Києві може навіть більше.