(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
#нампишуть Їхав у лівому ряду за правилами. Цей товариш у військовій формі кілька разів моргнув мені. Я рухався далі в потоці. Надалі вирішив мене провчити, створюючи аварійну ситуацію. Коли на світлофорі я вийшов йому пояснити, що везу сім'ю і так їздити не потрібно, він відкрив вікно, витяг пістолет, пересмикнув затвор і направив на мене. Коли я витяг телефон і почав знімати сховав пістолет під сумку. На відео чутно, як плачуть діти. Дружина теж дуже злякалася. ㅤ Надіслати новину @novosti_kieva_bot 👉ПІДПИСАТИСЯ
-
Можна ще поофтопити і попросити посилання на той Монреальський чат? Якщо воно є)
-
Ми йдем за сім.схемою, то там не потрібно, поки. А чоловік має великий досвід і має референси, звісно, то не просто, але мені потрібно розуміти, де ми осядемо хоч на деякий час бо така вже специфіка моєї роботи що я починаю навчальний рік і мушу його закінчити , не можу сказати туди-сюди. Тому я розумію, місяць це нічого, але на голові брату і його родині сидіти не хочемо)))
-
О, то ви тільки місяць, то ше тільки освоюєтеся. Всім рекомендую: шукайте людей, які вас зареферять в компанію. Для вас то не звично, а тут, якщо ви просто аплаїтеся на сайті, то шанси набагато менші, ніж якщо вас порекомендують. Як я казав, в ТГ чаті Монреалю варто попитати рекомендації, там мають бути люди в тій сфері. Ще в Лінкедін найти компанії по вашому профілі і тоді найти їхніх працівників, по прізвищу і універу найти наших і попросити, щоб вас порекомендували. Коли найдете офер - то вже простіше буде оприділитися. Ну і гляньте імміграційні програми. В Квебеці все по іншому, в них свій офіс імміграції. Здається там вони вводили зміни, що всі дорослі мають здати френч, але точно не памятаю, почитайте.
-
він же не з канади, може рідна мова не англійська, тому з пише помилками. пробачаємо?
-
Отримаємо це через брата, він громадянин тут вже. Шукаємо поки роботу(( я викладач музики, можу бути в будь-якому місті чи містечку, тому ми від чоловіка відштовхуємося
-
чомусь без фоток весілля доньки, і без імені хлопця :(
-
Геймдев поки тут туманний, я не по цьому, це чоловік) і загалом, склалося враження що компаній більше в Онтаріо, ну або ж в самому Ванкувері. Звісно, ми тут місяць , але потрібно якось рухатися і от куди рухатися це зараз болюче і основне питання. Є французька, не дуже, але є) може, порадите компаніі глянути?