(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Напевно так і зроблю.
-
Буду виправляти
-
Бляха. Your resume scored 37 out of 100
-
Хтось купляв тут в Канаді пс5 слім? Виявляється є 4 різні види вентилятора в них зараз, і один з них завиває як скотина, і це повна лотерея яка не залежить від серійників чи ревізій. Взяв в волмарті і попалась саме ця шо виє падло, може хтось брав і все удачно?
-
Цікаво. Спробую замінити все це на досягнення. Дякую за поради.
-
хто зможе підказати як правильно називається пентапризма (?) для рефракторного телескопа, яка переломлює зображення під кутом 90 градусів - напишіть) можна в приват, а можна і сюди Маю Bushnell (565 здається) на екваторіальному монтуванні. Але є тільки 1 ай піс, і немає цієї штуки, тому фокуса немає, і не зручно дивитися
-
я колись мріяв про NAS. зараз згадую і не можу зрозуміти, нащо він треба (вдома). для чого? )
-
а може й не здалося
-
розкажіть що це. я думав що це картка American express, і вона ніде не треба крім штатів)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка таке: хочемо виїздити з України. Інформація з приводу скільки можна везти з собою грошей різниться. Хтось може дати чітку відповідь щодо СА? Раніше читала, що 10 тис на людину, а десь читала що якщо вся сім'я приїжджає то вся сума для них 10 тис.
-
Просто задекларували і все, ніхто нічого не питав
-
офіцер тоді не перевіряла, але читав історії, що люди діставали всі гроші і вони рахували разом. хз чи правда. Ну і звісно ніхто не летить в канаду з канадськими доларами, тому прикиньте по курсу (євро-кад або юсд/кад) скільки у вас є. І не забудьте потім цю суму, бо є деякі програми допомоги, які будуть робити запит скільки у вас було збережень на момент вльоту. Але якщо ви зараз вперше прибудете, то мабуть вони не актуальні
-
Також декларували в європі і мали при собі виписку з банку про зняття готівки
-
Після «айбокса» ми йшли до митників і дали їм роздруківку, що вони там робили не знаю але через 30-40хв вийшли і сказали можете йти 😁
-
Diagonal, здається