(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Суттєво скорочує час заправка, яку можна придбати в польських і українських магазинах. Необхідно тільки зварити м'ясо, картоплю і додати консервовану квасолю. Тоді це буде одна з найшвидших в приготуванні страв. Виробник інший, ніж на картинці. de.foodplus.eu/userdata/public/gfx/19258/2109.jpg
-
Affordable housing?
-
Вітаю! 13 серпня (вівторок) у 18:00 за Києвом проведу вебінар «IT кар'єра: Канада — як шукати роботу і що чекати». Подія буде корисна для тим, хто тільки розглядає для себе Канаду, і тим, хто вже в Канаді і починає пошук першої роботи. Поділюсь перевіреними порадами, які допомогли українським айтішникам отримати офери від канадських компаній. І, звісно, відповім на ваші запитання. Реєструйтесь за посиланням на DOU: dou.ua/calendar/51323/ Вартість дуже символічна (кашка кави у Старбаксі + роблю донат з кождого на ЗСУ) До зустрічі! 🙌
-
Треба репетитор для дитини? Підготовка до школи та супровід під час всього навчального року? Мене звати Анна, і я спеціалізуюся на онлайн навчанні дітей віком від 6 до 12 років. Моя методика допомагає дітям весело та ефективно вивчати англійську мову з улюбленими мультиками та героями. Навіть такі популярні персонажі, як Скібіді туалети, можуть стати частиною нашого навчання, щоб зробити процес цікавим і захоплюючим. Зі мною ваша дитина буде: --Поглиблено вивчати англійську мову через інтерактивні завдання та ігри. --Розвивати мовні навички через спілкування з улюбленими персонажами. --Підготовлена до школи та успішного навчання протягом усього навчального року. Повний урок (60 хв)- 8$ Моя головна мета – створити позитивне ставлення до навчання та допомогти вашій дитині досягти успіхів. Звертайтесь, і ми разом зробимо навчання вашої дитини цікавим і результативним!