(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Треба репетитор для дитини? Підготовка до школи та супровід під час всього навчального року? Мене звати Анна, і я спеціалізуюся на онлайн навчанні дітей віком від 6 до 12 років. Моя методика допомагає дітям весело та ефективно вивчати англійську мову з улюбленими мультиками та героями. Навіть такі популярні персонажі, як Скібіді туалети, можуть стати частиною нашого навчання, щоб зробити процес цікавим і захоплюючим. Зі мною ваша дитина буде: --Поглиблено вивчати англійську мову через інтерактивні завдання та ігри. --Розвивати мовні навички через спілкування з улюбленими персонажами. --Підготовлена до школи та успішного навчання протягом усього навчального року. Повний урок (60 хв)- 8$ Моя головна мета – створити позитивне ставлення до навчання та допомогти вашій дитині досягти успіхів. Звертайтесь, і ми разом зробимо навчання вашої дитини цікавим і результативним!
-
В Ленгфорді був гарантований спосіб потрапити на прийом до лікаря - встаєш в живу чергу до Westshore Urgent Cate в 7 ранку, в 8 вони починають обробляти чергу, десь в 9й кажуть тобі коли приходити до доктора. Весною живу чергу відмінили, зробили запис по дзвінку, люди навіть раділи що в черзі не треба стояти. Звонити можна починаючи з 8. Нарешті довелось спробувати - звониш в 8, а вони вже fully booked (до 8 дзвінки не приймаються, живої черги більше нема). Схоже все накрилось :(