(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Капец кринж
-
Може вони з лднр?)
-
Смотря как давно эмигрировал и откуда родом, наверное.
-
На работе тоже есть украинцы которым или лучше русский или инглиш. Украинского почти не знают совсем.
-
Поділюсь трошки своїм досвідом скорочень з великого ентерпрайзу і деякими інсайтами: 1. Notice period. З юридичної сторони при скороченні компанія має зробити notice (попередження), або покрити його грошима. Так як нас скоротили фактично одним днем, то всім виплачували оцей нотіс. Він визначається вашим досвідом в компанії. Коли скорочуюють багато людей з однієї локації, то нотіс піріод теж росте. В нас скоротили більше 2к людей, але в моєму офісі менше 20, тому ми нічого особливого не отримали лол 2. Termination pay. Це ваша остання зарплатня. Її юридично забов'язані виплатити згідно з Employment Standards Act. Вона складається з виплати нотіс піріод + відпускні. Відпускні виявились маленьким приємним бонусом 3. Severance pay. Компенсаційний пакет - договір між вами і компанією, що ви не маєте претензій до них, а вони виплатять вам ще щось. Наприклад ще одну ЗП. Знову ж таки чим довше ви в компанії - тим більше вам запропонують. Тут можна навіть поторгуватись. Але компанія завжди може виплатити тільки термінейшн і послати нахєр 4. В моєму кейсі ще заплатили шматочок річного бонуса 5. Employee Insurance. Помічали в своїх пейстабах те, що ви платите EI premiums? Це федеральне страхування як раз на випадок якщо вас скоротять без вашої провини. Там треба набрати певний стаж і у випадку скорочення вам будуть платити до 55% від вашої ЗП але не більше $668 щотижня протягом якогось періоду часу, наприклад пів року. Одночасно отримувати severance та ei неможна. Але штука все рівно дуже приємна P.S. повідомлення може містити неточності. Розписував все на своєму досвіді
-
Треба репетитор для дитини? Підготовка до школи та супровід під час всього навчального року? Мене звати Анна, і я спеціалізуюся на онлайн навчанні дітей віком від 6 до 12 років. Моя методика допомагає дітям весело та ефективно вивчати англійську мову з улюбленими мультиками та героями. Навіть такі популярні персонажі, як Скібіді туалети, можуть стати частиною нашого навчання, щоб зробити процес цікавим і захоплюючим. Зі мною ваша дитина буде: --Поглиблено вивчати англійську мову через інтерактивні завдання та ігри. --Розвивати мовні навички через спілкування з улюбленими персонажами. --Підготовлена до школи та успішного навчання протягом усього навчального року. Повний урок (60 хв)- 8$ Моя головна мета – створити позитивне ставлення до навчання та допомогти вашій дитині досягти успіхів. Звертайтесь, і ми разом зробимо навчання вашої дитини цікавим і результативним! @Engli2336
-
Та що ви знаєте про дизайн та юзер експірієнс? Нічого ви не знаєте, от люди ось так роблять і їм норм.
-
UKG
-
2K людей😮 а можна імʼя цього ентерпрайзу?)
-
Працювати було реально добре. В кінці гарно компенсували так би мовити 😁
-
Hair color? Для чого ця форма?
-
В мене око засіпалось як я цю форму відкрив
-
Ага, і ще в 2022 році були world's best employers :) нічо так скорочення :) 2к людей
-
Так красиво ж
-
Слоган був United Kind Growing 😁
-
Severance та emploqment insurance не повязані між собою, в мене було і те і те