(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Слоган був United Kind Growing 😁
-
Severance та emploqment insurance не повязані між собою, в мене було і те і те
-
Там є декілька тижнів до початку як почне іншуренс працювати, воно не залежить від того чи є северенс
-
Хм, в мене зараз лежить лист від my service Canada в якому вони пишуть, що ви отримали стільки то дєняк від роботодавця, тому платити ми вам почнемо через N тижнів
-
Може від провінції залежить?
-
Хмм, можливо, але мені северенс виплатили одразу, а не поступово
-
так, це ж субота
-
Система контролю доступу до всього де її прикрутять :)
-
Всім привіт! З моєю сімʼєю трапилася цікава ситуація. Ми знімали бейсмент по Airnbnb, а потім заключили контракт на таких самих умовах. На момент підписання договору в нас не було машини та ми не вписали в договір паркомісце. Коли придбали машину попросили переподписати договір, нам сказали, що все ок, просто паркуйте машину біля дому, на дорозі, мені здалося це дивним, я перепитала, отримала таку саму відповідь. Через декілька місяців такого паркування отримали штраф та спитали в лендлорда, як так, мені сказали, що це ок, просто заплати штраф, для уточнення лендлорд здає ще два приміщення на Airnbnb та всім обіцяє парковку, купляти дозвіл на парковку не хоче, якось врегулювати це питання також, до всього цього додається що вони ходять туди сюди, то прати, то кастрюлю взяти то ще щось, ясне діло цього всього не має в договорі та я розмовляю сама з собою… Є якийсь резон кудись звертатися, може хтось з таким стикався та може порадити щось. Та якщо не важко скажіть хто скільки платить за оренду, ми 2000 з комуналкою та меблями.
-
My cock size is 22cm 🥳
-
Дякую🪄
-
Facebook Marketplace дивіться, або просто в пошуку google rentals.ca, zillow, rentfaster etc