(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
про свій досвід не розкажу бо вийшов з іт і працюю над стартапом, проте колега 22роки 210к. в рік, Торонто, (до цього працював на 150к оффер отримав з Києва) постійне резидентсво отримав за рік, про те що в ГТА майже немає ксенофобії в порівнянні з будь якою країною єс згадувати потрібно додатково? сервіс+їжа+кульурне життя в гта куда не підеш концерти, івенти, конференсії, те що ви * і можлво не можете дозволити собі закладів з відповідним сервісом не означає що його немає, є різниця, тут потрібно хороший сервіс платити, біл буде не 100$ а 300$ ну ок, заробляй більше можливостей багато, тут інший ринок роботи, інше життя до якого треба підлаштовуватися, а не йти проти цього життя, постійно жаліючись, це ж окрема категорія співвітчизників 🤓
-
Вітаю✌🏼 На зв'язку онлайн школа Osvitech! Почни свою подорож у світ програмування з нами👾 Цього тижня стартують безкоштовні інтерактиви з таких напрямків: • Scratch для новачків • Minecraft для творців світів • Roblox для любителів ігор • Python для професіоналів майбутнього Пиши нам "+" в приватні повідомлення та записуйся прямо зараз‼️
-
Рік тому у мене і дружини були співбесіди на фронта, вилка була 120-140, у деяких треба було лайвколинг типу літкоду проходити. В цьому році стартап з Торонто мав позиції, чувак писав що зп прям дуже крута але відбір жорсткий, я не подавався. Була співбесіда в стартап з Каліфорнії, вони в тому числі наймають в Канаді (не в Польщі, Україні чи іншій Європі до речі), зп там була 180-220к юсд
-
Я обычно не отказываюсь пройти собеседование, даже если кажется, что будет сложно. Хочется понимать, что требуется и к чему стремиться. Но по сути можно лишь гадать с 1 годным собесом в месяц. Возвращаясь к моему вопросу про приезд в 2022 - до 2022 было действительно проще, не я один это утверждаю.