(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Рік тому у мене і дружини були співбесіди на фронта, вилка була 120-140, у деяких треба було лайвколинг типу літкоду проходити. В цьому році стартап з Торонто мав позиції, чувак писав що зп прям дуже крута але відбір жорсткий, я не подавався. Була співбесіда в стартап з Каліфорнії, вони в тому числі наймають в Канаді (не в Польщі, Україні чи іншій Європі до речі), зп там була 180-220к юсд
-
Я обычно не отказываюсь пройти собеседование, даже если кажется, что будет сложно. Хочется понимать, что требуется и к чему стремиться. Но по сути можно лишь гадать с 1 годным собесом в месяц. Возвращаясь к моему вопросу про приезд в 2022 - до 2022 было действительно проще, не я один это утверждаю.
-
Найбільше помітив, що наші співвідчизники часто обсирають один одного, намагаючись присмикатись перед локалами (хоча їм насрати). Ти навів якийсь винятковий досвід, і ексраполюєш його на всіх. Я так само можу сказати, що в Женеві класно, он Коломойський скільки там часу жив ?
-
Сравниваю опыт в Канаде и опыт других людей (читаю этот чат регулярно). Залендиться на 140 сейчас не то чтобы очень легко. Вакансии улетают сразу. На 210 требуется возможно какой-то особенный опыт. В Европе совсем другой климат на рынке, я бы ее не рассматривал.
-
Ну 180к cad - це небагато, зп сіньйора в польському amazon or snowflake etc 40+zl per month. Тільки ціни на все там в раза два нижче, і немає наркош на вулицях і криміналу
-
💚Робимо легальні документи для виїзду чоловіків. Консультуємо по 📞. Писати в особисті: @wiktor01s
-
40k zl per month = 121k usd per year www.levels.fyi/companies/amazon/salaries/software-engineer/levels/sde-iii/locations/poland Levels says its 80k per year base At the same time, in GTA same level has a base of 144k usd www.levels.fyi/companies/amazon/salaries/software-engineer/levels/sde-iii/locations/greater-toronto-area Prices are also not 2x less, find me a 3 bedroom townhouse with finished basement in a decent sized city in Poland for 940 usd a month
-
І шо там за клоунські емодзі - не бажаєте аргументувати, ŭ?
-
а зп вища в 1.8 😊
-
Про два рази я переборщив, десь на 40-50% реально.
-
Я не шарю до чого ця стата? Я навів цифри, для того, щоб показати, що супер-сео і 180 cad не дуже. Якби в Канаді так збс було, туди б наші кодери хлинули, але щось бажаючих мінімум