(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Саме тому в цій групі 5к людей? Ти конкретно написав, шо в Польщі сіньйор в амазоні отримує 40k zl на місяць, а ціни в два рази нижчі. Я відповів, що жодне з цих тверджень не виглядає правдивим, і при різниці зп в 1.8 раза, а цін на 40% - як мінімум на аналогічній позиції можна підтримувати аналогічний стиль життя, тому "а от у Польщі буде ось настільки краще" - це хибне твердження. Це, звісно, на прикладі окремого взятого амазону, можливо, ширша картина - інша
-
Я не "захищаю свій вибір", і за останні 15 років встиг пожити багато де у світі, і зовсім не факт, шо в наступному році я все ще буду в Канаді. Просто якщо в Польщі так добре, і тобі пропонували 1.5х від levels.fyi, шо саме ти досі робиш у цьому чаті?
-
А ще страховка авто, оренда. Я зимою був у Варшаві 2міс, то жив в збудованому в 21 році комплексі за 3500zl + смішна комуналка, і недалеко від центру
-
Чел, я живу не в канаді (недавно літав WP робити), і я не в польщі, і тому, що по баблу мені та пропозиція замала була. Я визнав, що в канаді не у 2 рази вищі ціни. ПРоте тебе так затрігерило, що походу дійсно у вас там не слолодко
-
Челай комусь іншому, чел Затригеріло це тебе - "а от в Польщі мені пропонували ооооот стільки, і ціни там в два рази нижче, і наркош нема - хуйня ця ваша Канада" Здається, шо ні ти, ні інший коментатор не розуміють деякі різниці, наприклад те, шо "ніхто не хоче жити в місті з 200к населення" - це великий мінус Польщі, а те, шо в Канаді є все, що потрібно для життя в будь-якому місті з 50к+ - це плюс Канади. Або що є люди, які не хочуть жити в великих містах, і абсолютно відмовляються жити в квартирах в принципі, і тоді варіантів в чи під Варшавою стає зовсім небагато, і рент відрізняється від канадського відсотків на 20 в кращому випадку. Але замість хоча б спроби шось адекватно порівняти, ти просто обираєш срати на Канаду, і дивуєшся відповіді? Та грубиш дрочільнями і все таке інше?
-
Це дрочильна цифрами - сорі! Он чел вище жив за 900 usd в новобудові в центрі, шо ти йому розказуєш 🫠
-
Читати вмієш? А ну знайди-ка мені 3 bedroom 2 bathroom + finished basement 110+ sq m townhouse у Варшаві?
-
"і рент відрізняється від канадського відсотків на 20 в кращому випадку" - більшого копіуму я давно не читав
-
я тут жив heimstaden.com/pl/projects/bokserska/
-
А на скільки відрізняється? Я жив декілька міс в Польщі(Краків), переважно Airbnb, також жив і у Канаді(Калгарі) так само деякий час. Мені вже ліньки шукати цифри. Але точно це не було у Канаді капец як дорожче. + Тут я жив чомусь у двоповерхових апартаментах, а у Кракові у малій квартирі. По цінам на продукти тут теж не сильно чомусь я більше витрачаю порівняно із Польщею. Не захищаю Канаду, але то що ви починаєте розказувати про Польщу чомусь не накладається на мій досвід. Також дивився будинки для цікавості у Польщі і у Канаді і накладав на дохід мій і дружини тут і у Польщі. Чомусь математично мені вигідніше у Канаді жити...
-
Не можу нічого сказати про район, але можу про площу Powierzchnia: od 33 m2 🙈 for 2 br "The average one-bedroom unit in Canada is 660 square feet, with 60% of the listings between 600 square feet and 800 square feet."
-
Чтоб блокировало двигло с телефона и всякое такое 😇️️️️️️