(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Взять какуюто хорошую, скопировать и делать свой бренд. Так как проблема врядли будет решаться сама по себе
-
Идея для стартапа значит
-
Ну я юзал пандору, там была опция глушить с телефона. + антихайджек и всякое такое. + 3 жука. Чувтсвовал себя в безопасности в принципе.
-
Не знаю как в Онтарио, но в Манитобе публиковали статистику - 90% угонов было угоны с ключами. Либо оставили в авто, либо украли ключи из дома (при входе вешают-кладут). И 50% вообще с заведенным двигателем. Так что просто забирать и прятать ключи - уже хорошая защита.
-
А дефолтні апки таку річ не вирішать по типу віддаленого блокування із телефону? Бо в Україні прикольно було бачити локацію авто, віддаленого керування і т.д., але гадаю сама сигналка мало кого зупинить хто хоче викрасти. Ну і в Україні апки до авто були недоступні(для багатьох марок), а тут доступні. Єдине, що якесь старе авто це не буде підтримувати.
-
-
Канада №1, Витя подтвердит
-
Та он ИПСОШНИК
-
Ну вот да, что-то такое возможно хотелось бы и тут. Аля можно отдать ключи от авто, они даже уедут а дальше блок с телефона и ехать туда где стала с полицией.
-
Ще одного трігернуло. Я тобі написав, що твій приклад 22-річного суперсіньйора такий же нерелевантний, як і мій про Женеву і Беню. Тобі ж ввижається якийсь обсьор Канади. Рілі, випий таблетки, і постав іконку Трюдо, може попустить
-
Окей, нехай я буду неправим. Пропоную закрити тему, бо мій реплай відкрив скриньку пандори)
-
У кого як, це все міряння пісюнами та смаками. В мене в Болгарії була оренда майже така ж сама, як і в Канаді, бо якраз місцеві ціни підвищили під приїзд українців. Хоча Болгарія одна з бідніших та дешевших країн Європи. Страховка в мене на машину в Канаді 75 баксів на місяць, вже був в дтп, після чого страхова заплатила 5К за ремонт машини. Для мене не виглядає невигідно, але ж то для мене...
-
Ну так, ціна виглядає адекватною