(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хто?)
-
Чи у нас батл польща вс все інше
-
Це все ще стосується карʼєри?
-
З Польщі не чутно
-
Свої пропозиції поглибше собі засунь, лади?)
-
І двоповерхові квартири певно теж Квебек
-
Суть в тому, що це чатик щодо пошуку роботи в Канаді. А сюди постійно приходять токсики, яких навіть в Польщі намахують та розводять не зрозуміло що
-
всім повинно бути добре
-
А в чому суть спору? Всім повинно бути добре в Канаді, чи всім повинно бути добре в Польщі?
-
Бери контракт тут і живи на дві країни, якщо ремоут є
-
Та хто де як влаштувався, на 200+ буде добре хоч в Канаді хоч в Польщі Треба тільки знайти таку роботу
-
Я взагалі не розумію в чому сенс порівнювати роботу з Польщі на західноєвропейських чи північноамериканських замовників (переважна більшість ІТ там саме так і структурована), та роботу в тих самих замовниках на місці. Всі ці nearshore/offshore центри розглядаються локальними організаціями як destination передати якесь гівно на розробку/сапорт, нехай розбираються. Чотири корпорації, в яких я працював, саме так і робили: на тобі Боже що мені не гоже. Хоче хтось так працювати - то на здоров'я.
-
Так, Vaughan Mills ТЦ
-
Хтось знає може магаз біля Торонто +50км щоб було багато палаток, щоб "потрогати"
-
В Decathlon продають гарний стаф за адекватні гроші Я ще тут замовлял, вибір трошки більше ніж в декатлоні та ще гарна якість naturehike.ca
-
Дякую
-
Outdoor world
-
Що саме там?
-
Всім привіт! Скажіть, будь ласка, хто працює Data Analyst / BI analyst, який ви собі обрали нок? Зі словом analyst там є два ноки, але вони більше під системний аналіз, а те що схоже по обовʼязкам 20012, там пише, що менеджер
-
www.youtube.com/watch?v=nfXc1HTS7h4
23 Jan 2023, 01:02
556647/633107
8 minutes ago