(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, Vaughan Mills ТЦ
-
Хтось знає може магаз біля Торонто +50км щоб було багато палаток, щоб "потрогати"
-
В Decathlon продають гарний стаф за адекватні гроші Я ще тут замовлял, вибір трошки більше ніж в декатлоні та ще гарна якість naturehike.ca
-
Дякую
-
Outdoor world
-
Що саме там?
-
Всім привіт! Скажіть, будь ласка, хто працює Data Analyst / BI analyst, який ви собі обрали нок? Зі словом analyst там є два ноки, але вони більше під системний аналіз, а те що схоже по обовʼязкам 20012, там пише, що менеджер
-
www.youtube.com/watch?v=nfXc1HTS7h4
-
Це виходить комусь не знадобилась?🌚
-
Старі люди в селах відкладають собі на похорони. Мабуть родичі зробили це самі.
-
Може ХТОСЬ там спав, в тепер купив собі інший, більш зручний 😁
-
А якщо включити мєдляк?😁
-
А куди вони її подінуть? Лишили б вже, пізніше знадобиться
-
У моєї бабусіної сосідки на горищі лежав пам'ятник з ім'ям, фото, датою народження, але ще без дати смерті.
-
Naturehike це бренд з аліекспреса. Вони роблять хороші речі за доступною ціною. Але це аліекспрес. Краще замовити напряму звідти.
-
В мене бабуся діду на похорони відкладала. Він і помер раніше неї. А тепер собі відкладає. Сумно це все.
-
Haida Gwaii. South Alaska vibe
-
4500 людей на острові, 45% First Nations. Землю купити майже неможливо, тільки існуючі доти в місті, нових нема й не буде (бо First Nations не продадуть). Тому все буде тільки дорожчати (голосом ріелтора)
-
В якийсь момент вони відібрали своїх найбільш smart kids та відправили їх отримувати юридичну освіту, та саме ці діти пізніше represented them in court
-
Вони були найвдалішим кейсом у верховному суді Канади по отриманню свлєї землі, бо вони ніколи не віддавали її.
23 Jan 2023, 01:02
556659/633222
6 minutes ago