(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОЖНОСТИ ДОПИС У канаві, при лісочку, На біленькому пісочку Одна срака, три руки, Вісім вух і пів ноги. Це русня лежить частково -- Вмерла якось випадково. Хто по нашу землю йде, Смерть саму лише знайде. Тихо-тихо при лісочку, Доїдає руку пес... Більше щоб русні в пісочку -- Гривні скинь на РПС! БАНКА «ВЕСНЯНІ КОТИКИ» мета 240000 гривень 🔗 send.monobank.ua/jar/AeXQ6YRf2X 💳 5375411202918178 допис буде видалено після закінчення повітряної тривоги
-
Але ж в канаді також є сейл такс, десь 5 відсотків десь 13
-
В україні де ціна в магазині з фінальним цеником, а джоб офер роблять з урахуванням фоповських 5відсотків це ще простіше
-
Я можу зрозуміти чому люди так роблять. Якщо говорити про якусь макроєкономіку або умовну «зеленський забирає у простих людей купу грошей» то можна усі податки разом рахувати Але коли йде розмова про особисті фінанси людини то я не бачу сенсу рахувати усі податки. Бо для мене умовно є левелс.фай або джоб офер де я можу подивитись скільки мені заплатять, потім є прямі податки які я з цього заплачу. А сейлс такс означає що товари в конкретному штаті або провінціі буде коштувати більше, і знову ж таки, я як людина буду просто порівнювати кінцеву вартість товару, і мені байдуже чому умовна кока-кола в магазині коштую три доллара, через сейлс такс, такс на цукор, або забастовку реднеків що фура з нею не може доїхати. Важливо тільки фінальна ціна
-
Плюс не на всі товари в канаді є сейл такс
-
І я просто порівнював фінальну вартість
-
Я переїзжав з онтаріо в альберту, тут суттєво дешевший бензин наприклад