(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В україні де ціна в магазині з фінальним цеником, а джоб офер роблять з урахуванням фоповських 5відсотків це ще простіше
-
Я можу зрозуміти чому люди так роблять. Якщо говорити про якусь макроєкономіку або умовну «зеленський забирає у простих людей купу грошей» то можна усі податки разом рахувати Але коли йде розмова про особисті фінанси людини то я не бачу сенсу рахувати усі податки. Бо для мене умовно є левелс.фай або джоб офер де я можу подивитись скільки мені заплатять, потім є прямі податки які я з цього заплачу. А сейлс такс означає що товари в конкретному штаті або провінціі буде коштувати більше, і знову ж таки, я як людина буду просто порівнювати кінцеву вартість товару, і мені байдуже чому умовна кока-кола в магазині коштую три доллара, через сейлс такс, такс на цукор, або забастовку реднеків що фура з нею не може доїхати. Важливо тільки фінальна ціна
-
Плюс не на всі товари в канаді є сейл такс
-
І я просто порівнював фінальну вартість
-
Я переїзжав з онтаріо в альберту, тут суттєво дешевший бензин наприклад
-
Ну так можна ж просто сказати що там товари на 10% дешевше, і не задумуватись про сейл такс
-
Пффф, це не питання макроекономіки. Це якраз питання скльки грошей у тебе на руках лишається. Я можу просто переїхати в Монтану і в мене буде +10% прибутку. Бо все що я буду кувати на амазоні чи в магазині, всі машини і мотоцикли все буде на 10% дешевше.
-
Але дешевший то він не через сейл такс, там все складніше. Можливо для інтернет покупок можна гарна заестімейтити наскільки буде дешевше через сейл такс. Але для умовной ціни на їжу в ресторані це наврядчи буде так працювати, не кажучи вже про житло
-
А цього додіка ніхто не розйобував?
-
Я просто колись дуже давно його дивився де він жалівся на те що в сша люди на увазнених заробляють, а зараз я бачу як в канаді бомжі кошмарять всіх, а копи нічого з ними зробити не можуть, або крадіжки авто де посадять тільки за третю
-
❗ЗСУ можуть використовувати передану Німеччиною зброю так, як вважають за потрібне, — речник Міноборони ФРН Офіцер сказав, що немає жодних перешкод, отже Україна є вільною у виборі можливостей. Коллац уточнив, що використання далекобійної зброї інше, політичне питання, але в цьому випадку про таке не йдеться. Радикальня 🆙 Пiдписатись