(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ПЛА топ. не токсичний, класно друкується. для першого шару можна рідким клеєм-олівцем намастити стіл
-
з АБС не пішло діло, і я закинув, бо засумнівався в якості - "волонтери" хотіли друкувати турнікети 🤡
-
профі друкують гнучкими пластиками повідці, інші в них вплавляли залізні гачки, самі хірурги вже в автоклавах стерилізували
-
ПЛА: запчастини для ретракторів (медики замовляли, тестували, одобрили). якщо що - 100% заповнення, щоб не було пустот — необхідно для подальшої обробки в автоклаві
-
на ФДМ також можна друкувати запчастини для машин. товариш таким займався в Україні. він добре вмів в Blender, і в ньому всякі там проставки для протитуманок, решіточки ітд робив на замовлення
-
найкращі модельні результати будуть не в ФДМ, а на фотополімері. товщина шару непомірно менша. звісно дорожче і складніше в пост-обробці, але якість... )
-
ну а щодо моделінгу я не знаю що підказати, бо мабуть у тебе задачі під машину будуть. А там вже в чому краще розумієшся, в тому і роби. а потім через конвертери переганяти в слайсер вже
-
це на початку :) у мене теж був скляний з текстурою. в будь—якому випадку краще обставити принтер чимось з боків, щоб протяг не гуляв. він дуже впливає
-
Я катався. Трохи лячно коли воно само їде, але прикольно
-
Є сервіс, приходить чувак у якого гігантський пилосмок з парою в фургоні
-
Ты собрался миник напечатать?
-
МАКСІК
-
Знімальна група ТСН відправилась у Суджу на Курщину відзняти репортаж. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
хто впізнав Суми?