(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну а щодо моделінгу я не знаю що підказати, бо мабуть у тебе задачі під машину будуть. А там вже в чому краще розумієшся, в тому і роби. а потім через конвертери переганяти в слайсер вже
-
це на початку :) у мене теж був скляний з текстурою. в будь—якому випадку краще обставити принтер чимось з боків, щоб протяг не гуляв. він дуже впливає
-
Я катався. Трохи лячно коли воно само їде, але прикольно
-
Є сервіс, приходить чувак у якого гігантський пилосмок з парою в фургоні
-
Ты собрался миник напечатать?
-
МАКСІК
-
Знімальна група ТСН відправилась у Суджу на Курщину відзняти репортаж. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
хто впізнав Суми?
-
WSJ: Зеленський схвалив операцію з підриву "Північного потоку", та згодом намагався її зупинити Згідно з матеріалом, у травні 2022 року кілька українських військових-високопосадовців і бізнесменів зібралися на зустрічі, де хтось із присутніх запропонував радикальний крок – зруйнувати "Північний потік". Нібито було досягнуто домовленості, що бізнесмени профінансують і допоможуть реалізувати проєкт, оскільки армія не мала на це коштів. В операції задіяли невелику орендовану яхту "Андромеду" з екіпажем з шести осіб, серед яких були підготовлені цивільні водолази, зокрема – жінка, присутність якої нібито допомагала створити ілюзію, що водолази були групою друзів у прогулянковому круїзі. WSJ поспілкувався з чотирма українськими високопосадовцями з питань оборони і безпеки, які або брали участь у цьому плануванні, або були безпосередньо обізнані про нього. Всі вони заявили, що трубопроводи були законною ціллю в оборонній війні України проти Росії. Німецьке розслідування не встановило прямого зв'язку між президентом Зеленським і таємною операцією 🔻підписатися
-
Привіт, хто скільки часу отримував паспорт після сабміту у VAC в Україні? visa.vfsglobal.com/ukr/en/can/passport-submission
-
складне питання
-
Це шо пес там?)))