(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мені недавно Приват24 прислав кілька листів "Як переказати гроші з Канади", "Як змінити фінансовий номер телефону". Прикол в тому, що я жодного разу не логінилась в Приват24 в Канаді. Додаток видалила кілька місяців тому, бо немає активних карт. Цікаво, звідки він інфу бере?
-
Не в формі проблема а в лімітах обміну. Я зміг поміняти 5к і ще 5 тільки після того як вони там кудись дзвонили і рішали можна чи нє
-
Через чек варіант да
-
„ "Я був розлючений на уряд США через пілота на позивний Nomad. Він роками літав на МіГ-29. Його прийняли в програму обміну — це підвищення кваліфікації. Ця людина щодня виконувала бойові завдання, а їй довелося опановувати гвинтовий винищувач T6 Texan поруч з тими, хто тільки вчився літати. Інструктори казали: цей хлопець нам не треба. Мовляв, він навчає нас, тямить у літаках краще за нас, брав участь у боях. При цьому його навички на Міг-29 почали розмиватися. На жаль, після того, як він повернувся, у нього був один чи два вильоти на МіГ-29, а тоді його збили. Для уряду США було б набагато цінніше якби він, наприклад, почав навчати російської тактиці у школі TOPGUN. Або якби вчився польотам на F-16. Але тоді бюрократи у Вашингтоні не хотіли змінювати політику", - розповів Фішер. “
-
Міняють, я міняв більше чим 5 к. Так, треба було заповнити форму, і чекати кілька днів доки вони зберуть гроші :)
-
Всім привіт Шукаю позицію джуніор Front-end Developer ( React, Angular). Маю більше року канадського стажу
-
Чи може хтось зареферети