(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
До речі так, за пр бали дають за те яка у тебе душа, а не за те як потенційно можеш бути корисним їх суспільству)
-
Все, поняв
-
А, тебе викинули нахуй
-
Чи забанили?
-
А чого з кв лівнув?
-
Може ти і з цього чату з'їбеш?)
-
Доброго вечора! Я військовий ЗСУ отримав поранення у бойових діях в Донецької області. Наслідки вогнепальне осколкове поранення правого плеча, тулуба справа. Тому звертаюся до Вас за допомогою, мені потрібно робити операцію,потрібно дістати осколок біля серця,в госпіталі не беруться за таку операцію,а в приватні клініці,така операція коштує 150 тис грн. + Розходи. (Зібрано 45800) У мене таких коштів немає,а операцію потрібно робити як найшвидше,тому я прошу Вас долучіться до збору мені дуже потрібна ваша допомога. 💳Номер картки 5258220060155027 Semko Oleksandr PayPal [email protected] Не будьте байдужі. Ми сильні поки ми разом. Слава нації... Слава Україні 🇺🇦
-
Всегда можно растопить и выпить 😄
-
Розповім як ми міняли, може комусь знадобиться: взяли весь кеш USD, поїхали в банк, по дорозі загуглили найкращий курс в обміннику на той час в Калгарі, подзвонили уточнити курс, по приїзду в банк сказали працівнику, що хочемо покласти ці гроші але в CAD і подали курс який нам запропонували в обміннику (подали трохи більший ніж дійсно був запропонований). Працівник бачучи котлету USD, подзвонила менеджеру і вибила нам курс трохи більше, ніж той, що ми назвали. Як результат обміняли USD на CAD за неіснуючим курсом, різниця відходила в декілька добрячих тисяч, тому варто пробувати)
-
Це туди ж само, топ страва. А є ще доречі бугук (може відрізнятися назва в залежності від регіону), це свинячий шлунок в який пакують нашинковане мясо і потім в печі його запікають. Виходить такий здорови круглий кавалок. Потім відрізають скибки і на хліб і зверху хрін