(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
#TheTestTribeCalgary Запрошую усіх, хто цікавиться тестуванням, на мітап від The Test Tribe Calgary - QAtomic Talks! На цій зустрічі ми розглянемо 5 тем у форматі rapid-fire session of short, informative 15-minute talks. Подробиці та реєстрація за посиланням: www.meetup.com/the-test-tribe-calgary-meetup/events/302485441
-
Я не вважаю що людей можна от так просто розглядати як ресурс, не кажучи вже про дітей. Але важливіше за все те, що їм нічого не світило б в Україні і в кращий час, а зараз - тим паче. Навіть якщо розглядати їх як "ресурс", то я не бачу як країна може зробити щось так, щоб воно було варте спроби.
-
Чого не можна розглядати як ресурс? Чим вона являється як не ресурсом? Люди ж і будують країну як в економічному так і в культурному плані. Та хз, в Україні до війни було дуже багато чого класного і багато можливостей. Звісно так зараз війна і це рішення цілком зрозуміле щоб не наражати їх на небезпеку. Та і дитячі будинки в нас не найкращі. Але я абсолютно не згоден що в Україні нічого не світило б.
-
І середня зп в Римі після податків 1800€
-
Норм тільки около моднявим спеціальностям
-
Це до речі правда, там же ж все погано в плані роботи
-
В мене таке, випадково зайшов в моно а тут така ось «прикрість» 😂