(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Пуролатор завжди щось утне, самий галімий доставщик
-
Декілька разів порулатором отримував доставку, тому не раджу замовляти на великі дистанції таку їжу) Можуть переплутати місце доставки (нам доставили в сусідній будинок) і доставляють довго трохи
-
Дружина попросила зробити знімок голови, через півтора місяця от апоінтмент. Мені теж назначив профілактичне обстеження, але я забив
-
По Канаді?
-
Так как орган парный нужно смотреть весь
-
Дорівнює з ймовірністю 50%, доречі, бо Україна до війни поставляла на хвилиночку 50% світового обʼєму. А тут написано на упаковці що звідти🙄
-
Не хворієш - чудова сучасна медицина, хворієш - тут вже багато питань до цієї чудової. Особливо якщо щось нестандартне та що треба терміново
-
інколи не треба куштувати, щоб зрозуміти очікуваний смак
-
На етикетці ж і є, написали нижче
-
Тому і не пускають, щоб без психотравм))
-
У нас амазон так робить частенько
-
Мені теж на днях відправили не туди, фото якогось будинку якого взагалі нема ніде навкруги
-
Сьогодні спеціально карулив пулоратор, написав записку щоб дзвонили і отримав свою посилку з першого разу)
-
Як завжди
-
ну нам прийшло смс що доставили із фото, а фото не нашого мейл рума була, дружина пішла в сусідній будинок, чекала поки хтось відкриє двері щоб зайти за ними і там була наша посилка)
-
Рєбзі це був стьоб) звісно я б пулоратором і цеглину не відправляв би
-
Омбудсман Лубінець повідомив, що звернувся до ООН та Міжнародного комітету Червоного Хреста через відео, яке з'явилось в мережі. На ньому російські військові показують відрізану голову та стверджують, що вона належить українському військовослужбовцю.
-
Так можна про все сказати
-
Друзям не сподобалось що фемілі не може малого вилікувати, поїхали в дитячу лікарню і там всі аналізи оперативно взяли прям як "у нас"
-
Народити це стандартне
23 Jan 2023, 01:02
558465/634461
about 2 hours ago