(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну нам прийшло смс що доставили із фото, а фото не нашого мейл рума була, дружина пішла в сусідній будинок, чекала поки хтось відкриє двері щоб зайти за ними і там була наша посилка)
-
Омбудсман Лубінець повідомив, що звернувся до ООН та Міжнародного комітету Червоного Хреста через відео, яке з'явилось в мережі. На ньому російські військові показують відрізану голову та стверджують, що вона належить українському військовослужбовцю.
-
Так тут купа людей пише хто скористався медициною у всіх (ну може в більшості) все добре. Десь довелось довше почекати, ну так, це проблема цієї системи як і будь якої схожої в інших країнах. Я не звертався з серйозними питанням але дружина народжувала і все було чудово. Якщо якесь питання виникає ми йдемо до фемілі і він назначає аналізи чи відправляє до спеціаліста. Але так це Торонто.
-
Мені мрт в Україні зробили за один день без запису і одразу результат видали і запис. А тут я чекала два місяці і потім ще місяць на результат який вони кудись не туди відправили і потім ще місяць чекала. При цьому в лікарні була тільки я і лікарка, не видно взагалі що в них там дуже багато пацієнтів