(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну нам прийшло смс що доставили із фото, а фото не нашого мейл рума була, дружина пішла в сусідній будинок, чекала поки хтось відкриє двері щоб зайти за ними і там була наша посилка)
-
Рєбзі це був стьоб) звісно я б пулоратором і цеглину не відправляв би
-
Омбудсман Лубінець повідомив, що звернувся до ООН та Міжнародного комітету Червоного Хреста через відео, яке з'явилось в мережі. На ньому російські військові показують відрізану голову та стверджують, що вона належить українському військовослужбовцю.
-
Так можна про все сказати
-
Друзям не сподобалось що фемілі не може малого вилікувати, поїхали в дитячу лікарню і там всі аналізи оперативно взяли прям як "у нас"
-
Народити це стандартне
-
Я з тобою погоджуюсь. Грейт Кенеда
-
Так тут купа людей пише хто скористався медициною у всіх (ну може в більшості) все добре. Десь довелось довше почекати, ну так, це проблема цієї системи як і будь якої схожої в інших країнах. Я не звертався з серйозними питанням але дружина народжувала і все було чудово. Якщо якесь питання виникає ми йдемо до фемілі і він назначає аналізи чи відправляє до спеціаліста. Але так це Торонто.
-
Не забуваємо переводити ненависть у донати
-
Не зрозуміла за кого радіти. Вони фотографують місце куди посилку поставили
-
І воно якось легше стає
-
Коли я думаю, чому пошта з України довго не приходить, я згадую, що є ще такі рагулі, як FedEx
-
Like a boss😀👌
-
Фото не подобається чи просто не можеш за людей порадіти😝
-
Дуже смішно таке від чоловіка чути, звісно
-
Мінуси що твою вагітність 9 міс веде не лікарь і роди приймає. А в лікаря знань більше ніж у мідвайф
-
How about no?
-
Мені мрт в Україні зробили за один день без запису і одразу результат видали і запис. А тут я чекала два місяці і потім ще місяць на результат який вони кудись не туди відправили і потім ще місяць чекала. При цьому в лікарні була тільки я і лікарка, не видно взагалі що в них там дуже багато пацієнтів
-
Моя сусідка вдома народжувала
-
Екологія
23 Jan 2023, 01:02
558479/636972
9 minutes ago