(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Лікар направив направив Не допомогло
-
Venice 🇮🇹
-
Так, але кажуть що у нас типу топ лікар і лікарня були, але я хз Мабуть повезло)
-
Мрт це ж знімок а не лікування
-
Ходив я в Києві на мрт з проблемою своєї спини. Якийсь неврологічний інститут чи щось таке. Хтьфу Спину пофіксив в Канаді
-
але за правдивість цієї інформації не ручаюся)
-
я десь чула що основна проблема - мало спеціалістів. бо процес підтвердження іноземного диплому складний і довгий, а потім звідси лікарі їдуть в штати
-
Ну от незрозуміло чому черга? Нема грошів купити декілька мрт, чи що реально так багато людей їх роблять. І аналіз взагалі автоматично зараз можна робити
-
Давайте мені
-
а для самостійного перегляду в pockethealth результат відносно швидко був
-
Сам не знаю. Мануально. Ну підіймати нічого важкого більше ніколи не можна. Питання в тому, що в Україні сказали все ок, коли я 2 роки корчився від болі. Всі ці мрт нічого їм не показали. А ось лікар в Канаді подивився і назначив куди ходити і що робити
-
Невже тільки МРТ може визначити чи ти вмираєш? На аналізи проблем потрапити немає
-
А як в Канаді вилікували?
-
якщо дуже погані аналізи тобі самі подзвонять і навіть швидка приїде в цей же день
-
Саме так. І ще "сша ж поряд". Так, але в мене нема страховки сша і зп канадська )
-
Ці черги напрягають. Ти хочеш дізнатись що з твоїм тілом чи ти вмираєш чи все ок а тобі кажуть чекай два місяці і мучайся думками.
-
Коли хтось постить Венецію, завжди хочеться похвастатись, що коли я там був, я був ледве не єдиний турист
-
Я не вважаю що вона тут топ
-
Ну бачиш у кожного свій досвід, і в кого досвід добрий для тих медицина в Канаді топ
-
ну так а гарантій ні в якій країні нема
23 Jan 2023, 01:02
558537/633570
about an hour ago