(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
і віза не у всіх є
-
Дивилась недавно блогерку зі штатів там їй теж обстеження назначили через три місяці і вона весь цей час переживала і не знала чого чекати і наскільки все серйозно
-
ну якщо вмираєш - врятують скоріше все ж. у знайомої у мами тут стався інсульт, швиденько на ноги поставили
-
Так не про допомогли чи ні а про те що дуже доооооовгооо. Можна померти від переживань
-
Ну вот в Украине я платил а результата ноль)
-
Зроблена з українського соняшника, але не українська
-
Зачем тогда платить столько налогов если тебе за них даже помощь не оказывают достаточную?
-
Я вважаю, що здоровʼя це персональна відповідальність. Якщо десь не допомогли, продовжуй шукати де допоможуть.
-
До речі, маю родича, кому в Україні діагностували, а у Відні ні)
-
В Україні щастя якщо діагностують правильно.
-
Я не сильно хочу про це писати, але навіть в Україні при підозрі на рак, це не швидко підтверджується
-
Брали в хоум депо миючий пилосос в аренду
-
Мій двоюрідний братик помер, тому що діагностували неправильно. А коли таки діагностували то було вже пізно. Іншій знайомій сказали що в неї рак, а його не було. Друг мій скоріш за все помер би, якби не бігав і не просив всюди мрт і розшифровку - пухлина мозку, яку побачив 3й лікар. Так що таке собі. Я вважаю що ніде нема ідеалу, і треба самому ворушитися. Бо ти нікому не потрібен крім самого себе.
-
За тих, хто нашару посилочку отримав
-
А якщо не знають, руки відірве?)) що ж там😝
-
тоді було б made in Ukraine. звідки у вас інформація, що зроблена в Україні?
-
Інтрига😝
-
Оця і упакована у нас
-
А, ну якщо вони знають як то використати
-
Олія зроблена в Україні, що не так? Не ті запакували?
23 Jan 2023, 01:02
558558/633570
about an hour ago