(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, було чим гордитись, враховуючи, що весь світ переважно на рапсовій олії
-
Підкажіть де можна купити приправи, схожі на ті, що були в Україні, бо тут salt seasoning - це треш. І salt free seasoning теж якийсь треш. А ще якісь приправи в банках. Це взагалі як?
-
Купив і щось не побачив, треба ближче роздивитись
-
Я щось зайнявся цим питанням якось, то одними з найкращих є рапсова холодного віджиму і авокадо
-
ну канола непогано смажиться
-
Просто Україні пощастило з погодними умовами по вирощуванню, от в вирощуємо. Сусідня Польща і переважна Європа тільки на рапсову олію здатна
-
не знаходив кодів. та і дивно, що не написано де вироблено. це якщо ми продовжуєм про костківську
-
Так рапсова холодного віджиму переважає соняшникову в усьому. Температура диміння має вищий поріг, користь жирів у рапсовій олії вища
-
хай самі скажуть
-
я чекаю на відповідь від терра :)
-
Коротко: потрібен (без пробного періоду) впн Український, так порадила техпідтримка Дії. Не знаю, в якому це чаті запитати: потрібно для нового закордонного паспорта зайти в Дію, у мене злетів віртуальний номер, на який були банки українські зареєстровані. Пробую як два роки тому зайти через чип у закордоному паспорті: тоді через айфон спрацювало з першого разу (без впн), зараз не трекає чип, закордонний паспорт 2017 року бімометричний той самий, телефон той самий, андроїд реалмі навіть не починає ось цей пошук чипа.