(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ні на одній роботі не знадобилось. Правда, звучить круто, роботодавці такі, «вау, зіс із серіоуз едюкейшін»)
-
Не оригінально про 8=12, багато чую, тому😀🤷🏼♀️
-
Але ж цікаво, що те саме приблизно кажуть і інші люди також
-
Ні, але про Чехія 8 класів = Канада 12 бреше, тому це скоріш екстраполяція. Або просто маніпуляція, по це буде якщо ти в старшій школі просто скажеш «та нащо мені та математика» та візьмеш workplace math, типу як за калькулятором рахувати. Тоді так
-
Оригінальний дойоб, я б сказала
-
Я використовувала в університеті, ну типу ми вже вчили якийсь матан, але далеко на шкільному матані в КНУ не проїдеш)) Тут можна брати університетські класи в школі, якщо ти в АР, і їх зарахують в універі, економія
-
Слухай, ну значить не було мети? Якщо достроково не закінчив, значить бреше? Цікаво
-
паром туди назад багато часу зїсть, менше ніж на день нема сенсу. Хіба літачком. І білети на паром краще придбати за тиждень бо всяке буває
-
А, ну ще потім як AI пішов, трошки згодилося
-
на острові
-
знаю що декілька знайомих використовували nationalcar.ca
-
Універ мені «став у нагоді», коли усій родині візу в США дали, а мені ні🤷🏼♀️ мала підіймати які є наукові роботи та надавати ці дані
-
Це менший брат міні
-
Ну і ви говоріть, а щоб не говорити, програму візьміть🤷🏼♀️ я вже цей шлях пройшла до старшої школи просто Я там розумію якщо б людина з сингапуру це казала, а Чехія то як в Україні або навіть менше, від школи вже
-
З Австралії ще. Мабуть всі не розібрались і не розуміють, чому тут краще ☺️
-
(якщо їхати машиною, пішки вроді без проблем)
-
Може тут просто не дають зайвого реально
-
Я ж не кажу що вона сказала істину, лол. Просто смішно що те саме чую періодично
-
Вона про Канаду казала
-
Австралія? Нормально має, туди багато хто з канадських дітей їде у мед школи, простіше вхід🤔
23 Jan 2023, 01:02
558810/644068
2 minutes ago