(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ще от вони якісь дерев'яні, місцеві косметологи. "Мене вчили так" і шаг вліво шаг вправо - ні, навіть якщо бачить що підхід не працює. Мені сказали що маска комочками пішла ще вранці, але вона її весь день наносить клієнтам, бо чому ні. Таке, короче, нафіг їх
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка яку краще страховку купити для кішки? В нас зʼявилось 5 місячне кошеня, і ми не стикалися з такими питаннями. Будемо вдячні якщо поділитися на що звернути увагу. Дякую за ваш час та увагу 🤝🏻
-
www.facebook.com/share/whw2hY5ywRm15BX3/?mibextid=kL3p88
-
Плануємо переїжджати з Монреаля в Онтаріо (швидше всього у Торонто) через кілька міс Зараз авто не маю але думаю що в Торонто потрібно буде Питання - чи хороша ідея купити авто в Монреалі і переїжджати своїм ходом vs брати якийсь U-Haul і купувати авто вже там? Які можуть бути нюанси крім того що двічі змінювати реєстрацію? Страхування? Якщо не помиляюсь то можна до 6 міс їздити в іншій провінції без перереєстрації?
-
Теж цікавить
-
Не впевнений чи потрібно буде нам авто в Торонто В Монреалі достатньо паблік транспорту + велосипед, коли дійсно треба авто тоді є каршерінг/туро Якщо є люди з Торонто без авто, поділіться фідбеком)
-
можна прилипнути на 2 сейфті інспекшн: 1 для реєстрації в Квебеці, і ще одна для перереєстрації в Онтаріо ($130) www.ontario.ca/page/register-out-province-vehicle-ontario З out-of-province правами в Онтаріо можна кататись до 60 днів, далі треба міняти на місцеві www.ontario.ca/page/getting-settled-ontario/