(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
30 дней есть что бы сменить регистрацию. Но типа можно соврать. А смысл покупать авто в Монреале, что бы тут же переезжать? Что бы было больше геморроя с регистрацией и страховками? Не проще ли тогда самолётом или uhaul ехать? Я переезжал - так наоборот проблема с машиной - нужен второй водитель для uhaul.
-
Here’s all the events happening in Calgary this week: 🗓 Monday, August 19 ☑️ 5:00 PM [online] CITI Open House 🗓 Tuesday, August 20 ☑️ 7:30 AM Founders Coffee at Red's Diner Kensington ☑️ 5:30 PM Implementing OKRs and Product Thinking (Workshop) by Product Calgary ☑️ 6:00 PM YYC Dev Social | Bring Your Laptop and Code 🗓 Wednesday, August 21 ☑️ 11:00 AM [online] (CS)²AI Online™ Seminar:Balancing Risk v Reward of Distributed Industria Control by Calgary Cyber Security for Control Systems ☑️ 12:00 PM [online] Fund Your Future: Grow Your Business through Student Talent by TalentED YYC ☑️ 12:30 PM Hunter Hub Skills Clinic #10: Branding for Early-Stage Startups ☑️ 5:30 PM QAtomic Talks by The Test Tribe Calgary 🗓 Thursday, August 22 ☑️ 4:30 PM Crawl, Walk, Run with Data Streaming by Tech Thursdays ☑️ 6:00 PM Startup TNT Happy Hours 🗓 Friday, August 23 ☑️ 5:00 PM Mobile App Developer's Event by Calgary Mobile App Developers 🗓 Saturday, August 24 ☑️ 10:00 AM Project-based Mini-Hackathon! by Software Developers of Calgary ____ Wanna see what else is happening in Alberta? Check this link: Alberta Tech Events
-
“Сподіватись»👀 що при наступі та сторона, що захищається, буде втрачати більше? Вже просування затормозило, ті підтягнули сили. Мене вкурвлює, що ми чогось вирішили їх біженцям допомагати - невже хтось в Україні буде їм радіти? Чи тому, що ми їм платимо гроші за українські податки 🤷🏼♀️
-
Тому й питаю, бо не мав тут власного авто і не знаю всіх нюансів і процедур Ідея була в тому щоб переїхати своєю машиною замість U-Haul (в нас речей не дуже багато) + одразу мати її вже там, так як перший час вона буде найбільш потрібна і може не бути часу шукати авто Але зараз сумніваюсь чи буде потрібна взагалі, якщо жити в самому Торонто