(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
можливо, але мені пощастило 🤷♂️
-
Там також є ревізії з шумним вентилятором
-
Переїзжав минулого тижня в Торонто з Лондону. Взяв uhall 15 на два дні. Тотал вийшло 219 з таксами разом з страхівкою і 100 за бензин. Доречі по страхівці на авто. В мене в Торонто страхівка зросла всього на 3 бакси в місяць
-
і якщо на слімці 4 різні вентилятора то на фатці більше 10
-
'Phat' 😂
-
ну взагалі є ж типу кіти які треба самому зібрати. Але так - якщо робити щось серйозне то треба кілька принтерів і більша пропускна здатність
-
Просто перше, шо треба було надрукувати - це ще два 3d принтера. Діло пішло б швидше
-
ох воно зараз і довго друкує. Уже 24 години пройшло і тільки 80%
-
Норс йорк це Торонто, в норс йорку є метро та купа транспорту, а Місісага то окреме місто в Peel region. Тобто в Торонто реально жити без авто щоб їздити по Торонто. А з Місісаги вже проблемніше в сусіднє місто дістатися)))
-
Перша серйозна робота 3d принтером:
-
ну і на секундочку це коробка 220 на 220 яка по розрахункам бере 370 гр філаменту
-
приділи час і витрати пластик - пограйся з різними швидкостями на одній модельці, щоб зрозуміти з якої швидкості почне погіршуватись якість
-
і у мене, з першої партії, просто ідеально по шуму було
-
Я думаю тут треба більше попрацювати над ефективністю моделі. Я тупонув і лицьову сторону, яка іде вниз до столика зробив не плоскою а з всілякими вупуклостями і формами. Воно базовий шар друкувало ледь не 5 годин
-
Подскажите. На парковке стукнули дверью, и естественно уехали. Я даже не сразу заметил. Маленькая вмятинка(размером с монетку) - скол лака(2мм) на заднем крыле. Насколько я понял - это тут считается hit and run, и у моей страховой (TD) идёт нулевая франшиза на hit and run, если зарепортить в полицию в течении 24х часов. Как думаете, стоит ли заморачиваться со страховой, или не стоит? Гугл говорит что без покраски такое убрать будет $150-200. А можно и вообще забить.
-
хм, а на відео чомусь виглядає як 10мм)
-
Ну це бічовський принтер ender 5 pro. Там у мене за замовчуванням стоїть 80mm/s хз чи він більше осилить
-
От у мене була релізна пс5, і я практично ніколи не чув в ній кулера.. в ній навіть дросселі під навантаженням гучніше кричали ніж той кулер) цікаво що ж такого помінялося в слімці, на радіаторах зекономили чи як?)
-
треба налаштувати linear advance і пробувати піднімати швидкості. особливо на прямих відрізках має бути набагато швидше
-
Це побочний профіт від зниження техпроцесу, ніхто не виносить його як селлінг поінт, а для відосів на ют це просто фан факти)
23 Jan 2023, 01:02
559052/644267
about an hour ago