(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене теж до 27. Я випадково зловила слот(просто зайшла подивитися як виглядає то все) і зробила собі паспорт до 34 року🤣. Хай буде.
-
Пішло туди роспропаганду розповсюджувати
-
Просто цікаво, чому з чехіі, вже на шляху до їх паспорту з пмж, дивитися а що там по іміграціі в США і Канаду?) невже щось не подобається в Чехіі?
-
всюди повно +\-
-
Это тоже не то
-
Ну я то нашел с гонкога за 45 с доставкой, но камон, гарантии конец
-
Во первых 25-30, во вторых фокскона на алике уже нету почти, а в третьих там где еще есть то бушные
-
Є казочка "москва - третій рим" і в цю казочку багато хто вірить
-
Я знаю повно людей які ходили в рпц бо рпц на їх думку це трушно
-
Цікаво а є тут люди хто в рпц ходив чи взагалі релігійні? В чому прикол саме рпц? В мене мама була проти пцу але я так і не зрозуміла чому, бо в церкву вона не ходила майже ніколи
-
Це просто банальний приклад
-
Там вся логіка вимикається і люди живуть за календарем що на 2 тижні відстає і їм ок
-
Віра це не про логіку
-
московский звучит богаче
-
А Київ раніше зʼявився ніж Московія. Митрополит Київський звучить же крутіше
-
Для мене
-
ясно
-
Московський звучить стара совєтська коробка неякісних цукерок яку ніхто не купує і вона лежить на полиці просочена
-
Военный вс рф взорвал штаб с офицерами "шторм-z" и перешел на сторону Украины, - ГУР. Зимой этого года российский пилот FPV "Сильвер" вышел на связь с Легионом "Свобода России". Пойти на сотрудничество с Украиной его побудили постоянные преступления командования - казни, избиения и другие любимые занятия вс рф. В нужный момент он бросил гранату в вентиляцию подвала штаба "шторм-z", где спал его комбат и другие российские офицеры, после чего перешёл на подконтрольную Украине территорию. Украина 24/7
-
йой
23 Jan 2023, 01:02
559259/634680
about a minute ago