(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я кажу що це зрозуміло чому люди не «люблять» контроверсійних політиків які боролись за домінування у світі, і зрозуміло чому люблять тих хто за нелалежність/існування
-
Бандера же
-
про що ти тоді питаєш взагалі?
-
У бандери? Я не сильно слідкував за його історією то можливо й помиляюсь
-
а де була боротьба за незалежність або існування?
-
Ну це не те саме що боротьба за незалежність або існування
-
-
я думав, що максимально паралель провів. поясню - у одних це герой, який рятує країну/народ/ітд, а у тих, хто постраждав від нього (винищення тисяч/мільйонів) - це гад, тиран і вбивця
-
не зовсім зрозуміло до чого це, розкрий думку
-
І щодо твого поняття то так - якщо ти тачку не віддаєш нікому у неї і статус не буде мінятися. Поліція чи страхова може зробити репорт і там буде вказано що машина була в ДТП. Я не раз бачив карфакси де був зареєстрований accident але тачка була з чистим тайтлом і без запису total loss
-
і за фермерами і за істориками стоїть рука кремля. я не слідкую за цим. мабуть платити перестали :)
-
Так чекай давай не плутати поняття, тотал лос це просто визначення страхової яке означає що машина повністю втратила свою цінність. Це не обовязково селведж чи ребілд тайтл. Навіть не обовязково ДТП. Там іще є нюанси як це працює в різних штатах. Наприклад у Вашингтоні тачки які продаються з аукціону після страхової ідуть з Bill of sale, коли ти потім цю тачку на облік ставиш після інспеції то DOL вирішує який тайтл тобі дати. У мене є дві машини які зарепорчені страховою як тотал лос і в них в обох clean title. Одна це топляк не битий. Інша машина отримала невеликий удар збоку в дверки і подушки не стріляли.